Webinar Belasting

Laat geen geld liggen

Webinar op 9 maart om 16.00 uur

Op dinsdag 9 maart om 16.00 uur organiseert ANBO het webinar Belasting & Toeslagen. Belastingexpert Alex van Scherpenzeel vertelt u tijdens dit webinar hoe u - ook zonder aftrekposten - geld terug kunt krijgen van de Belastingdienst. Dit webinar is vol.


"Elk jaar spreken onze vrijwilligers mensen die zeggen dat het geen zin heeft om aangifte inkomstenbelasting te doen, omdat zij geen aftrekposten hebben. Maar die heeft u niet altijd nodig om geld terug te krijgen. De belangrijkste aanleiding om geld terug te krijgen, is als iemand van twee instanties inkomsten ontvangt. En dat gebeurt nogal eens bij gepensioneerden. Zij ontvangen in ieder geval de AOW van de Sociale Verzekeringsbank en vaak ook een aanvullend pensioen van een pensioenfonds of verzekeraar. Tijdens het webinar laat ik u aan de hand van concrete voorbeelden zien dat het de moeite loont om aangifte inkomstenbelasting te doen, ook al heeft u geen aftrekposten, eigen huis, spaargeld of andere bezittingen", aldus Alex. 

Wilt u zeker weten dat u geen geld laat liggen met uw aangifte inkomstenbelasting van 2020? Meld u dan aan voor dit webinar Belasting & Toeslagen op 9 maart!

Let op: het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor het webinar. Alle 500 plaatsen zijn inmiddels vergeven. Mochten er nog extra plaatsen beschikbaar worden gesteld, dan wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Exclusief en gratis voor leden

Let op: dit webinar is exclusief (en gratis) voor leden. Nog geen lid? Klik dan hier om lid te worden. Als ANBO-lid kunt u dan uiteraard ook gebruikmaken van onze Belastingservice. Er komt dan, waar mogelijk, een vrijwilliger bij u thuis om u te helpen bij het invullen en (digitaal) indienen van uw belastingaangifte. Lees meer >>

Veel gestelde vragen

Wat is een webinar: hoe werkt het precies? En hoe log ik hiervoor in? Klik hier voor de meest gestelde vragen (en antwoorden) over webinars.

Alex van Scherpenzeel, Belastingexpert
Elk jaar spreken onze vrijwilligers mensen die zeggen dat het geen zin heeft om aangifte inkomstenbelasting te doen, omdat zij geen aftrekposten hebben. Maar wist u dat u niet altijd aftrekposten nodig heeft om geld terug te krijgen van de Belastingdienst? De belangrijkste aanleiding om geld terug te krijgen, is als iemand van twee instanties inkomsten ontvangt. En dat gebeurt nogal eens bij gepensioneerden. Zij ontvangen in ieder geval de AOW van de Sociale Verzekeringsbank en vaak ook een aanvullend pensioen van een pensioenfonds of verzekeraar. Ik laat u aan de hand van concrete voorbeelden zien dat het de moeite loont om aangifte inkomstenbelasting te doen, ook al heeft u geen aftrekposten, eigen huis, spaargeld of andere bezittingen.
Alex van Scherpenzeel, Belastingexpert