ANBO Woonconsulenten

Fijn en veilig wonen, nu én in de toekomst? Een goede voorbereiding is het halve werk. Want zo lang mogelijk zelfstandig wonen is het credo. Enerzijds omdat mensen dat zelf willen, anderzijds omdat zorg en ondersteuning steeds meer op maat en thuis wordt aangeboden. Een veilige woning draagt bij aan woonplezier en gevoel van comfort. 

Woonconsulent op bezoek

ANBO Woonconsulenten bezoeken zelfstandig wonende leden aan huis en brengen risico’s op brand, inbraak en valgevaar in kaart. Zij geven op basis daarvan praktische veiligheidsadviezen. Daarnaast geeft de consulent advies voor woningaanpassingen om langer zelfstandig te blijven wonen.

Indien u een huisbezoek door een van onze Woonconsulenten wenst dan kunt u dit aangeven bij de Raad & Daad Advieslijn via telefoonnummer: 0348 46 66 88 (iedere werkdag bereikbaar van 10.00 uur tot 15.00 uur) of via raadendaad@anbo.nl.

Woonconsulent worden?

Lijkt het u leuk om ANBO Woonconsulent te worden? Meld u dan nu aan als vrijwilliger! Wij ontvangen graag een korte motivatiebrief en uw cv. U kunt u deze sturen naar vrijwilliger@anbo.nl onder vermelding van 'ANBO Woonconsulent' ten name van mevrouw M. Bloks (Adviseur P&O/vrijwilligerscoördinator ).

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met ANBO via vrijwilliger@anbo.nl.

Verhaal

Een van onze Woonconsulenten is Elias Niehot. Eerder dit jaar is hij geïnterviewd voor ANBO Magazine.

U kunt zijn verhaal hier lezen

ANBO-vrijwilliger Elias Niehot

Raad & Daad

  • Bespaart u tot wel €500 per jaar op o.a. zorg en energie
  • Krijgt u persoonlijk advies via de ANBO Advieslijn
  • Vertegenwoordigen wij u in de Nederlandse politiek

Meer weten over de consulenten van ANBO?

Alleen voor leden van ANBO. Ook profiteren van deze voordelen?

Lid worden

ANBO biedt vrijwilligers op de volgende gebieden *

* Exclusief voor ANBO-leden

ANBO vrijwilliger