ANBO Consulenten

ANBO Consulenten bieden mensen hulp en informatie op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen. Het zijn deskundige vrijwilligers die gratis bij leden op huisbezoek komen. Ze helpen bijvoorbeeld met het op orde krijgen van de financiële administratie, de voorbereiding op en het bijwonen van een keukentafelgesprek en met het helpen opstellen van een bezwaarschrift.

Indien u een huisbezoek door een van onze consulenten wenst dan kunt u dit aangeven bij de Raad & Daad Advieslijn via telefoonnummer: 0348 46 66 88 (iedere werkdag bereikbaar van 10.00 uur tot 15.00 uur) of via raadendaad@anbo.nl.

ANBO Consulent worden?

Mensen die ANBO Consulent worden, krijgen na een screening van ANBO een opleiding aangeboden. U gaat vervolgens aan de slag en bent bereid naar leden toe te reizen. Meer informatie over het profiel van de functie vindt u hier.

Lijkt het u leuk om ANBO Consulent te worden? Meld u dan nu aan als vrijwilliger. Wij ontvangen graag uw motivatiebrief en curriculum vitae. U kunt u deze sturen naar: vrijwilliger@anbo.nl ten name van mevrouw M. Bloks (Adviseur P&O/vrijwilligerscoördinator ).

Verhaal

Een van onze ANBO Consulenten is Ben Leusink. In 2018 is hij geïnterviewd voor ANBO Magazine.

U KUNT ZIJN VERHAAL HIER LEZEN

ANBO Consulent Ben Leusink en ANBO-lid mevrouw Krol

Raad & Daad

  • Bespaart u tot wel €500 per jaar op o.a. zorg en energie
  • Krijgt u persoonlijk advies via de ANBO Advieslijn
  • Vertegenwoordigen wij u in de Nederlandse politiek

Meer weten over de consulenten van ANBO?

Alleen voor leden van ANBO. Ook profiteren van deze voordelen?

Lid worden

ANBO biedt vrijwilligers op de volgende gebieden *

* Exclusief voor ANBO-leden

ANBO vrijwilliger