ANBO Belastinginvulhulpen

Elk jaar weer helpen ANBO-vrijwilligers onze leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Binnenkort gaan onze vrijwilligers weer op pad om iedereen tijdig te helpen. Heeft u hulp nodig buiten het aangifteseizoen, ook dan staan de belastinginvulhulpen voor u klaar!

ANBO Belastingservice

Wilt u een belastinginvulhulp op bezoek krijgen? Dan kunt u bellen met de ANBO Belastingservice via telefoonnummer 0348 - 46 66 91 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur). U kunt ook mailen naar ledenservice@anbo.nl. U ontvangt van onze medewerker het telefoonnummer van een belastinginvulhulp bij u in de buurt. Vervolgens neemt u zelf contact op met deze belastinginvulhulp voor het inplannen van de afspraak voor het thuisbezoek. Deze service is exclusief voor leden. Bent u nog geen lid? Dan regelt ANBO dat ook direct voor u als u contact opneemt.

Belastinginvuller worden?

Betalen van belasting hoort erbij, maar niet teveel natuurlijk! Wilt ook u onze leden daarbij helpen? Dan is de rol van vrijwillige Belastinginvulhulp bij ANBO wat voor u! Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en zorgvuldigheid in onze dienstverlening; het gaat immers om heel persoonlijke en financiële zaken van de leden. Daarom vragen wij u goed na te gaan of u aan het profiel voldoet.

Belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie?

Vul het online-sollicitatieformulier in en maak de toelatingstest op www.anbo.nl/test of klik op de onderstaande button. Heeft u de test succesvol afgerond en bent u geslaagd, dan ontvangt u een uitnodiging voor onze tweedaagse basistraining. Ook starten we dan alvast met de aanmeldprocedure om u als beginnend ANBO Belastinginvuller aan te melden. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van de vrijwilligersovereenkomst en het aanvragen van de VOG. Als ambassadeur en vrijwilliger van ANBO bieden wij u ambassadeurslidmaatschap aan waarmee u ook als lid gebruik kunt maken van al onze diensten en voordelen.

Naar de toelatingstest >>

Verhaal

Een van onze Belastinginvulhulpen is Bert Kuiper. Vorig jaar is hij geïnterviewd voor ANBO Magazine. U kunt zijn verhaal hier lezen

Meer weten over de consulenten van ANBO?

Alleen voor leden van ANBO. Ook profiteren van deze voordelen?

Lid worden

ANBO biedt vrijwilligers op de volgende gebieden *

* Exclusief voor ANBO-leden

ANBO vrijwilliger