ANBO Belastinginvulhulpen

Elk jaar weer helpen vrijwilligers van ANBO leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Begin dit jaar zijn vrijwilligers op pad geweest om onze leden te helpen. Uiteraard gaat dit ook volgend jaar weer gebeuren.

ANBO Belastingservice aanvragen

Wilt u een belastinginvulhulp op bezoek krijgen? Dan kunt u bellen met de ANBO Belastingservice via telefoonnummer 0348 46 66 91. Bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur. U kunt ook mailen naar ledenservice@anbo.nl. U ontvangt van onze medewerker het telefoonnummer van een belastinginvulhulp bij u in de buurt. Vervolgens neemt u zelf contact met deze belastinginvulhulp voor het inplannen van de afspraak voor het thuisbezoek. Deze service is exclusief voor leden. Bent u nog geen lid? Dan regelt ANBO dat ook direct voor u als u contact opneemt.

Belastinginvulhulp worden?

Betalen van belasting hoort erbij, maar niet teveel natuurlijk! Wilt ook u onze leden daarbij helpen? Dan is de rol als Belastinginvulhulp bij ANBO wat voor u!

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en zorgvuldigheid in onze dienstverlening; het gaat immers om heel persoonlijke en financiële zaken van de leden. Daarom vragen wij u goed na te gaan of u aan het profiel voldoet.

Belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie?

Vul het online-sollicitatieformulier in.* U ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging voor de digitale belastinginvultest. Direct starten met de test? Klik dan op de onderstaande button!

*Let op: de basistraining Belastinginvulhulp van ANBO voor het aangifteseizoen 2019 is volledig volgeboekt. Vanaf augustus 2020 vindt u hier alle informatie over de nieuwe basistrainingen.

 

Verhaal

Een van onze Belastinginvulhulpen is Bert Kuiper. Vorig jaar is hij geïnterviewd voor ANBO Magazine.

U kunt zijn verhaal hier lezen

Meer weten over de consulenten van ANBO?

Alleen voor leden van ANBO. Ook profiteren van deze voordelen?

Lid worden

ANBO biedt vrijwilligers op de volgende gebieden *

* Exclusief voor ANBO-leden

ANBO vrijwilliger