ANBO Belastinginvulhulpen

Elk jaar weer helpen ANBO-vrijwilligers onze leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Op dit moment zijn onze vrijwilligers weer druk op pad om iedereen tijdig te helpen. Heeft u hulp nodig buiten het aangifteseizoen, ook dan staan de belastinginvulhulpen voor u klaar!

ANBO Belastingservice aanvragen

Wilt u een belastinginvulhulp op bezoek krijgen? Dan kunt u bellen met de ANBO Belastingservice via telefoonnummer 0348 46 66 91. Bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur. U kunt ook mailen naar ledenservice@anbo.nl. U ontvangt van onze medewerker het telefoonnummer van een belastinginvulhulp bij u in de buurt. Vervolgens neemt u zelf contact op met deze belastinginvulhulp voor het inplannen van de afspraak voor het thuisbezoek. Deze service is exclusief voor leden. Bent u nog geen lid? Dan regelt ANBO dat ook direct voor u als u contact opneemt.

Belastinginvulhulp worden?

Betalen van belasting hoort erbij, maar niet teveel natuurlijk! Wilt ook u onze leden daarbij helpen? Dan is de rol van vrijwillige Belastinginvulhulp bij ANBO wat voor u!

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en zorgvuldigheid in onze dienstverlening; het gaat immers om heel persoonlijke en financiële zaken van de leden. Daarom vragen wij u goed na te gaan of u aan het profiel voldoet.

Belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie?

Voor dit seizoen is het maximale aantal opleidingsplekken bereikt en zijn we druk bezig met het invullen van de aangiftes. Wij vragen u daarom om alvast 1 september 2020 ANBO in uw agenda te noteren! Vanaf deze datum kunt u zich weer aanmelden als vrijwilliger door het online-sollicitatieformulier in te vullen. U ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging voor de digitale belastinginvultest. Slaagt u voor deze test, dan ontvangt u daarna een uitnodiging voor deelname aan de basistraining.  Hierna verwelkomen wij u graag in het ANBO-belastingteam.

 

Verhaal

Een van onze Belastinginvulhulpen is Bert Kuiper. Vorig jaar is hij geïnterviewd voor ANBO Magazine.

U kunt zijn verhaal hier lezen

Meer weten over de consulenten van ANBO?

Alleen voor leden van ANBO. Ook profiteren van deze voordelen?

Lid worden

ANBO biedt vrijwilligers op de volgende gebieden *

* Exclusief voor ANBO-leden

ANBO vrijwilliger