Vertel over uw hobby en win een leuke prijs!

Deel uw hobby

Vindt u het leuk om over uw hobby te vertellen? En daarmee misschien wel andere senioren te inspireren om die hobby ook op te pakken? Maak een filmpje of een vlog over uw hobby en stuur het door naar ANBO. Degene die het leukste filmpje maakt, wint een leuke prijs! 


Met deze filmpjes hoopt ANBO dat senioren andere senioren gaan inspireren om een (nieuwe) hobby op te pakken. Maar het is natuurlijk ook gewoon leuk om iets te laten zien over je passie.

Maak kans op een leuke prijs

Als u uw filmpje of vlog doorstuurt naar ons, dingt u mee naar een mooie prijs: degene die het leukste filmpje maakt, krijgt een mooie prijs. Doe dat wel vóór woensdag 15 december 2021.

Verstuur uw filmpje

U kunt uw filmpje sturen met bijvoorbeeld de App: WeTransfer. Gebruik dan het e-mailadres: communicatie@anbo.nl

Lees hier meer over het versturen van grote bestanden of klik hieronder voor de handleiding van WeTransfer. 

ANBO | Webinar foto's, video's en vlogs met uw smartphone

Tips

Hoe kunt u het beste een filmpje maken met uw smartphone? Kunt u wel wat tips gebruiken? Kijk dan vanaf woensdag 17 november ons webinar terug over hoe u eenvoudig met uw eigen telefoon een filmpje kunt maken. Een workshop die u gewoon lekker thuis vanachter uw computer, tablet of telefoon kunt bekijken. 

Bekijk het webinar

Heeft u hulp nodig?

Vindt u het, ondanks de tips, lastig om een filmpje te maken? Dan kunt u zich bij ons melden met uw idee voor een filmpje over uw hobby. Bij een groot aantal ouderen komen wij dan langs met een cameraman om het filmpje voor u te maken.

Mail uw idee naar communicatie@anbo.nl

Bekijk hieronder de filmpjes over leuke hobby's

Actievoorwaarden:

  • Als u een filmpje of vlog instuurt, geeft u daarmee toestemming aan ANBO om het filmpje te publiceren zoals op de ANBO-website en de ANBO-Facebookpagina. 
  • Alle deelnemers maken kans op de leuke prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrenspondeerd.
  • U kunt filmpjes insturen tot woensdag 15 december 2021.


Wat is een vlog?

Onze partner SeniorWeb heeft een mooie omschrijving van wat een vlog nu eigenlijk is: 

Bij televisieprogramma's als RTL Boulevard en SBS Shownieuws komen regelmatig vlogs van bekende Nederlanders voorbij. Een vlog is een afkorting van 'video weblog'. Met de selfiecamera van een smartphone neemt de hoofdpersoon zichzelf op. Wanneer iemand gaat vloggen, legt diegene meestal iets uit of doet diegene ergens verslag van. Kijkers krijgen bijvoorbeeld een indruk van wat iemand in het dagelijks leven allemaal doet. 

Bron: SeniorWeb

ANBO | Vertel over uw leuke hobby