Veiligheids10daagse 2020

April 2021

ANBO organiseert samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid, ook dit jaar weer de Veiligheids10daagse voor senioren. Veilig en comfortabel willen wonen is van alle leeftijden. Wie nu fijn woont, wil dit zo lang mogelijk blijven doen. Dan is het handig als u weet hoe u uw veiligheid in en om uw woning kunt vergroten.

Let op: de Veiligheids10daagse is in verband met het coronavirus verplaatst naar april 2021. Lees hier meer >>

Wat doet u om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc? Bijvoorbeeld als er aangebeld wordt en iemand vraagt om uw hulp? Is uw hang- en sluitwerk veilig? Hoe laat u uw huis achter als u op stap bent? Hoe gedraagt u zich op internet? Gaat u in op meldingen dat uw bankrekening niet meer klopt of uw pas verouderd is? Met goede informatie en voorbeelden vergroot u uw weerbaarheid tegen babbeltrucs. En niet alleen in en om het huis, óók online!

Klik hier om u direct aan te melden

Komt u ook?

Samen met het ministerie van Justitie & Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de politie, de Rabobank, ABN AMRO, Google, ING, Interpolis, Startpagina.nl, gemeenten en de Risk Factory’s in Twente en Venlo organiseert de ANBO voor de derde keer de Veiligheids10daagse. Hier leert u alles over babbeltrucs, woningbeveiliging, veilig online-betalen, de rol van de wijkagent en nog veel meer. Bovendien doen we dat op leuke locaties, zoals op de kantoren of locaties van de betrokken bedrijven. Wees welkom in Leeuwarden, Hoofddorp, Tilburg, Apeldoorn en nog vele andere plekken.

Aanmelden

We nodigen u van harte uit! Tijdens deze middag kunt u inspirerende en leerzame presentaties volgen, vragen stellen en natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje. Alle programma’s zijn in de middag (inloop 13.00 – 17.00 uur) behalve Apeldoorn en Woerden. Daar begint de inloop om 13.30. Elke bijeenkomst begint met een inloop en een kopje koffie/thee met wat lekkers en eindigt met een nazit waarin nagepraat kan worden met alle betrokkenen. De exacte data in april zullen binnenkort worden bepaald. 

U kunt zich hieronder aanmelden:

Lid van ANBO?
Neemt u introducés mee?