Vaderdag actie

Op zondag 19 juni is het Vaderdag! Heb jij nog geen idee wat je jouw vader cadeau doet? Of geen inspiratie waar je hem het beste mee kunt verblijden en bedanken? Geef dan een jaar ANBO cadeau!
Geef jouw vader een jaar ANBO cadeau!

Geef jouw vader ANBO cadeau >>

Voor dit unieke Vaderdag cadeau betaal je slechts €29,95. Jouw vader profiteert dan een jaar lang van alle ANBO voordelen, waaronder:

Belangenbehartiging op het gebied van inkomen, pensioen, digitalisering, wonen, veiligheid en gezondheid. Op landelijk én lokaal niveau.

Persoonlijk advies, ondersteuning en hulp van het ANBO Adviesteam.

Hulp aan huis van onze goed opgeleide en betrokken vrijwilligers. Bijvoorbeeld bij uw belastingaangifte of bij het controleren van de veiligheid van uw woning.

ANBO Ledenvoordeel, zoals korting op uw zorgverzekering, energierekening, rijbewijskeuring, sportabonnement, een nieuwe (elektrische) fiets en leuke uitjes.

Kom in contact met andere leden op het ANBO Trefpunt en ontmoet elkaar tijdens één van de ANBO Activiteiten bij u in de buurt.

Ontvang 7x per jaar ANBO Magazine, met persoonlijke verhalen, interessante (en actuele) dossiers, tips en de leukste aanbiedingen.

Kortom: het lidmaatschap van ANBO is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Wil jij jouw vader op zondag 19 juni blij maken met een jaarlidmaatschap? Klik dan op de onderstaande button en bestel jouw Vaderdag cadeau! Het lidmaatschap is 1 jaar geldig, hierna stopt het automatisch. 

Doe ANBO cadeau >>

Download gratis de Vaderdag Cadeaubon

Natuurlijk wil je jouw vader of opa op zondag 19 juni al wél vast wat leuks kunnen overhandigen. Daarom hebben wij een speciale Vaderdag Cadeaubon voor je gemaakt. Download deze hier of klik hieronder om deze te bekijken.

Cadeaubon - ANBO Vaderdag 2022.pdf

Geef jouw vader een jaar ANBO cadeau

ANBO is uw bondgenoot voor lang en gelukkig leven:

  • Advies van het ANBO Adviesteam
  • 6x per jaar het ANBO Magazine bij u op de mat
  • Gratis toegang tot alle informatie op ledenportaal Mijn ANBO
  • Ontmoet andere leden op ANBO Trefpunt
  • Hulp van een goed-opgeleide vrijwilliger bij u thuis
  • Gratis deelname aan webinars en bijeenkomsten
  • Talloze ledenvoordelen, zoals hulp bij uw belastingaangifte, een voordelige energierekening én een goedkopere rijbewijskeuring