Uitstel belastingaangifte

Uitstel aanvragen?

U heeft tot 1 mei de tijd om uw belastingaangifte in te dienen. Lukt het u niet om dit zelfstandig of op tijd te doen? Dan is het mogelijk om uitstel aan te vragen tot 1 september. Lees hieronder hoe u uitstel kunt aanvragen. Uiteraard helpt ANBO u graag bij het (digitaal) invullen, controleren en indienen van uw belastingaangifte!

Hoe vraag ik uitstel aan?

Wilt u uitstel aanvragen, maar weet u niet zo goed hoe u dit kunt doen? Komt u er zelf niet uit? Bel dan gerust even met onze Belastinghulp op telefoonnummer 0348 46 66 66. Wij helpen u graag!

Heeft u al uitstel aangevraagd?

Heeft u eerder dit jaar al uitstel aangevraagd en heeft u dit ook gekregen van de Belastingdienst? Dan kunnen wij u alsnog helpen met uw belastingaangifte! Er komt dan een vrijwilliger van ANBO bij u thuis langs om u te helpen. Lukt dit niet? Dan is het ook mogelijk om hulp op afstand (telefonisch of digitaal) te bieden, mits uw fiscale situatie al bij ons bekend is en het gaat om een eenvoudige aangifte. Bel vooraf even met onze Belastinghulp op telefoonnummer 0348 46 66 66 om dit te checken of klik hieronder om u direct aan te melden voor hulp bij uw belastingaangifte.

Aanmelden voor belastinghulp >>

Nog geen lid van ANBO, maar wel hulp bij uw belastingaangifte?

Ook dan is het nog mogelijk om lid te worden en gebruik te maken van onze Belastinghulp. Klik hier voor meer informatie over de ANBO Belastinghulp of bel vrijblijvend op telefoonnummer 0348 46 66 66. Klik hieronder om direct lid te worden van ANBO. 

Lid worden van ANBO >>

Veel gestelde vragen

Ik heb mijn belastingaangifte voor 1 mei al ingediend, wat nu?

Heeft u uw aangifte Inkomstenbelasting (zelfstandig) ingevuld en ingediend voor 1 mei 2023, dan is er vanzelfsprekend niets aan de hand. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat één van onze Belastinginvullers u telefonisch of digitaal heeft geholpen om dit te doen. U hoeft dan niets te doen.

Ik heb (nog) niets gedaan, wat moet ik doen?

Heeft u (nog) niets gedaan? Dan heeft u nog tot 1 mei 2023 de tijd om uw belastingaangifte (digitaal) in te dienen. Doet u dat niet, dan ontvangt u hiervan een herinnering en/of aanmaning van de Belastingdienst. Het is dan belangrijk dat u de aangifte alsnog instuurt vóór de datum die hierin is opgenomen. Doet u dat niet, dan kan er een verzuimboete worden opgelegd. Deze bedraagt minimaal €385.

Zonde van uw geld! Wij kunnen u helpen met uw belastingaangifte en/of het aanvragen van uitstel. Lees hier hoe >>

Ik heb (al) uitstel aangevraagd tot 1 september, wat nu?

U hebt tot 1 september 2023 de tijd om uw aangifte over 2022 in te dienen.

Ook in dit geval kunt u nog gebruikmaken van de ANBO Belastinghulp. Een vrijwilliger kan u dan later dit jaar helpen met het (digitaal) indienen van uw belastingaangifte. Lees hier hoe.

Belastinginvulhulp Couturier en ANBO-lid van Brederode - interview

Belastinghulp

  • Hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting
  • Een goed-opgeleide vrijwilliger komt bij u thuis
  • Gratis check op huur- en zorgtoeslag
  • Onze leden waarderen deze service met een 8,8
  • Meer dan 60% van onze leden krijgt geld terug
  • Onkostenvergoeding van slechts €12,-
8,3
Ledenvertellen
146 beoordelingen