Trek er op uit

deze zomer met ANBO

We hebben het afgelopen jaar wel genoeg binnen gezeten. Vraag hieronder gratis het meest recente ANBO magazine inclusief het zomer doe-boek aan en trek er deze zomer lekker op uit met ANBO!

Gratis magazine en zomer doe-boek

Bij ANBO informeren wij u over en geven wij het laatste nieuws op het gebied van gezondheid, wonen en inkomen. Dit doen wij op onze website www.anbo.nl, via nieuwsbrieven én via het ANBO Magazine. Vul onderstaand formulier in om gratis een magazine en informatieve brochure te ontvangen. U krijgt dit pakket dan zo snel mogelijk thuisgestuurd!
Aanhef
Formaat: dd-mm-jjjj

Word ook lid van ANBO

Wist u dat u, als lid van SeniorWeb, ook lid kunt worden van ANBO met introductiekorting? U betaalt het eerste jaar dan slechts €29,95! Hiervoor profiteert van talloze ledenvoordelen, zoals:

  • Tot wel 70% korting op zomerse uitjes. Als lid van ANBO krijgt u tot wel 70% korting op zomerse uitjes en dagjes weg, zoals pretparken, dierentuinen, hotels en restaurants, in onze Ticketshop.

  • Minimaal 15% korting op een (elektrische) fiets. Met uw lidnummer krijgt u minimaal 15% korting op fietsen en e-bikes in onze Fietsvoordeelshop van A-merken als Sparta, Batavus, Gazelle, Cortina, Pegasus, Cube, Union, Kalkhoff en Koga.

  • Uw huis én tuin voordelig zomerklaar. Het onderhouden en zomerklaar maken van uw tuin kost veel tijd en energie. Via ANBO krijgt u korting op professionele tuin- en klushulp!

WORD OOK ANBO-LID >>