ANBO-toeslagen
anbo-huurenzorg-toeslag
Ja, ik wil hulp bij het aanvragen van de toeslag

Toeslagen

Ontvangt u geen toeslagen? Bijvoorbeeld zorg- en/of huurtoeslag? Controleer dan of u er wellicht toch voor in aanmerking komt. Niet iedereen die hier recht op heeft, is zich bewust van het bestaan van financiële ondersteuning. Zo is bijvoorbeeld vorig jaar zo’n 100 miljoen euro aan toeslagen op de plank blijven liggen.

Aanvragen van de huur- en zorgtoeslag

Twijfelt u of u recht heeft op zorg- en/of huurtoeslag? Of lukt het niet met het aanvragen? Wij kijken en denken graag met u mee. Wij stellen u een aantal vragen zodat we kunnen bepalen of u aan de voorwaarde voldoet. We helpen u verder met het digitaal invullen van de formulieren of we sturen een ANBO vrijwilliger bij u langs.

Hulp nodig?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de huur- of zorgtoeslag? Of heeft u hulp nodig bij het indienen van de aanvraag? U kunt hieronder aangeven dat u teruggebeld wil worden. Wij nemen dan binnen een aantal werkdagen contact met u op. En wacht er niet te lang mee, want uiterlijk 1 september moet de aanvraag zijn gedaan!

Bel mij terug voor de huur- of zorgtoeslag

Exclusief voor leden

U dient lid te zijn van ANBO om gebruik te maken van het Adviesteam en de hulp bij het aanvragen van toeslagen. Bent u nog geen lid? Word dan nu lid voor het introductietarief van €29,95 (het eerste jaar). U kunt dan direct gebruikmaken van onze dienstverlening en profiteren van ledenvoordeel. Daarna betaalt u €4,- per maand.

Word nu lid

Testimonial Toeslagen
Afgelopen jaar ben ik met pensioen gegaan, mijn inkomen is nu lager dan voorheen. Via ANBO kwam ik erachter dat ik nu wel in aanmerking kom voor huurtoeslag. Een vrijwilliger van ANBO heeft mij geholpen met het aanvragen van de huurtoeslag.
Dhr. Bakker, ANBO-lid