Tip een vriend

Tip een vriend over het zorgcollectief en win

Tip een vriend winactie

Tip iemand over het zorgcollectief en win!

Heeft u een vriend, vriendin, kennis of familielid die u op de hoogte wilt brengen van het ANBO Zorgcollectief? Meld hem of haar dan hieronder aan en u maakt samen kans* op een polsbloeddrukmeter van Inventum of fietscomputer van Marwi (t.w.v. 2 x €24,99). Daarnaast ontvangen jullie beide gratis de digitale Zorgspecial van 2019, inclusief de Zorgvergelijker van de 12 deelnemende verzekeraars én een checklist voor het kiezen van de juiste (bij uw behoeften én portemonnee passende) zorgverzekering voor 2020!

Klik hier om een vriend te tippen

*Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars van de polsbloeddrukmeters of fietscomputers zijn hiervan op de hoogte gebracht per e-mail.

Profiteer als ANBO-lid van ons Zorgcollectief:

  • Voordeel bij maar liefst 12 verzekeraars
  • Bespaar tot wel €60 per jaar op uw premie
  • Maximaal 5% korting op uw basisverzekering
  • Tot 17,5% korting op aanvullende verzekering
  • Persoonlijk advies via de Zorgadvieslijn
  • Speciale aandacht én voordeel voor senioren
Deelnemer zorgcollectief, ANBO
“Avond aan avond heb ik zitten puzzelen met polissen en verzekeringsvoorwaarden, maar ik kwam er gewoon niet uit. Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij belangrijk? En is het wel of niet verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen. Daarna was mijn keuze voor het ANBO Zorgcollectief duidelijk. En die korting op mijn premie is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!"
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief