Fashion- en lifestyle-expert Maik de Boer

Mijn ijdelheid is mijn redding

Als dertiger gooide Maik de Boer het roer volledig om: van de hotelbranche in New York ging hij in Nederland het mode- en tv-vak in. Een wereld waarin uiterlijk belangrijk is, maar De Boer weet dat er méér is: “Nu ik ouder word, kan ik echt in de spiegel kijken en denken: wat een geluk heb jij, dat je al zoveel mooie herinneringen hebt gemaakt.”

Hij heeft nét zijn rode jasje uitgedaan, vertelt Maik de Boer. Wij treffen de mode- en lifestyle-deskundige in een wit overhemd, maar speciaal voor een video-felicitatie aan onze jarige koningin werd vanmorgen nog het feestelijke jasje uit de kast getrokken. De Boer: “Ik ben ambitieus en professioneel, dus dan bouw ik een eigen studiootje, doe make-up op, strijk mijn overhemd en trek een mooi jasje aan. Ik zie werk, opnames of fotoshoots als een bruiloft of feestje en doe altijd extra mijn best.” En voor Máxima doet De Boer graag nog een beetje éxtra zijn best: “Ze is een stijl-queen voor mij, ik bewonder haar enorm. Ze is een voorbeeld van hoe je je mooi kunt kleden – al hoeven we natuurlijk niet allemaal met hoeden op te gaan lopen. En hoe heerlijk, die drie prinsessen die ook al in de kledingkast van mama kijken!”

‘Ik zie opnames of fotoshoots als een bruiloft of feestje’

Lees verder

Als u bent ingelogd bij Mijn ANBO kunt u het artikel hieronder verder lezen. 

Inloggen Mijn ANBO
Als u nog niet eerder hebt ingelogd op Mijn  ANBO, dan dient u eerst uw account te activeren. Ga hiervoor naar: www.anbo.nl/mijn-anbo-activeren. Heeft u al eerder ingelogd? Dan kunt u hier klikken om opnieuw in te loggen. Gebruik uw e-mailadres en eigen wachtwoord om toegang te krijgen.