Bent u bekend met MijnOverheid en uw Berichtenbox?

De overheid wil de communicatie met de burgers verder digitaliseren. Daarvoor is MijnOverheid in het leven geroepen, waar u een Berichtenbox heeft.

Deze Berichtenbox is uw persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In uw Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren van overheidsorganisaties.

Bijvoorbeeld de Belastingdienst voor uw toeslagen en uw aangifte IB, de SVB voor uw AOW-pensioen of de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) als uw auto voor de APK moet. Ook steeds meer gemeenten gebruiken MijnOverheid.

Zodra er nieuwe post voor u is in uw Berichtenbox, ontvangt u een e-mailbericht. Heeft u een account aangemaakt voor een Berichtenbox, maar tot op heden geen berichten of meldingen ontvangen?

U ontvangt alleen meldingen op uw privé-e-mailadres als u dat e-mailadres hebt opgegeven toen u uw account op MijnOverheid activeerde.

Heeft u uw e-mailadres niet opgegeven? Ga dan naar MijnOverheid en log in met uw DigiD. U kunt uw e-mailadres alsnog opgeven bij 'Instellingen'.

Naar overzicht

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Alleen voor leden van ANBO. Ook profiteren van deze voordelen?

Lid worden