ANBO Consulent Veiligheid

Samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid start ANBO na de zomer met de actie 'Veiligheid in en om het huis' om ANBO-leden te adviseren hoe zij de veiligheid in en om de woning kunnen verbeteren.

Onderwerpen die onder meer aan de orde komen veiligheid in en om de woning, digitale oplichting, babbeltrucs, overvallen en veilig over straat.

Wij zoeken vrijwilligers:

  • Die bereid zijn/het leuk vinden om ANBO-leden thuis te bezoeken en hen advies te geven over de veiligheid in en rond de woning.
  • Die eventueel bereid zijn/het leuk vinden om informatie over veiligheid te geven op lokale bijeenkomsten.

Opleiding/training

U hoeft geen kennis over veiligheid te hebben. ANBO zorgt voor een praktische training, waarna u alle handvatten heeft om te adviseren op het gebied van veiligheid in en om het huis. Deze training wordt na de zomer (indien mogelijk regionaal) georganiseerd.

Vergoeding

  • Uw reiskosten naar de training en voor bezoek aan ANBO-leden worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer.
  • Gedurende de looptijd van het project kunt u gratis gebruikmaken van de diensten en services van ANBO. Zo ontvangt u bijvoorbeeld het ANBO Magazine en kunt u profiteren van vele ledenvoordelen op uitstapjes, reizen en producten.
Inbreker aam de deur

Over de functie

Locatie
Nederland
Functie
ANBO Consulent Veiligheid

Geïnteresseerd?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail aan veiligheid@anbo.nl ter attentie van Marita Bloks, vrijwilligerscoördinator. U kunt haar ook bellen op 0348 46 66 32.