ANBO Belastinginvulhulp

Elk jaar weer helpen vrijwilligers van ANBO leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Begin dit jaar zijn vrijwilligers op pad geweest om onze leden te helpen. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.

Belastinginvuller worden?

Betalen van belasting hoort erbij, maar niet teveel natuurlijk! Wilt ook u onze leden daarbij helpen? Dan is de rol als Belastinginvuller bij ANBO wat voor u!

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en zorgvuldigheid in onze dienstverlening; het gaat immers om heel persoonlijke en financiële zaken van de leden. Daarom vragen wij u goed na te gaan of u aan het profiel voldoet.

Belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie?

Vul het online-sollicitatieformulier in en maak de toelatingstest op www.anbo.nl/test of klik op de onderstaande button. Heeft u de test succesvol afgerond en bent u geslaagd, dan ontvangt u een uitnodiging voor onze tweedaagse basistraining. Ook starten we dan alvast met de aanmeldprocedure om u als beginnend ANBO Belastinginvuller aan te melden. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van de vrijwilligersovereenkomst en het aanvragen van de VOG. Als ANBO-ssadeur en vrijwilliger bieden wij u ambassadeurslidmaatschap aan waarmee u ook als lid gebruik kunt maken van al onze diensten en voordelen.

Ja, ik wil de belastinginvultest doen

Bert Kuiper met door hem geholpen ANBO-lid

Over de functie

Locatie
Nederland
Functie
Vrijwilliger bij de ANBO Belastingservice

Geïnteresseerd?

Naar overzicht