ANBO Belastinginvulhulp

Elk jaar weer helpen vrijwilligers van ANBO leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Begin dit jaar zijn vrijwilligers op pad geweest om onze leden te helpen. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.

Belastinginvuller worden?

Betalen van belasting hoort erbij, maar niet teveel natuurlijk! Wilt ook u onze leden daarbij helpen? Dan is de rol als Belastinginvuller bij ANBO wat voor u!

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en zorgvuldigheid in onze dienstverlening; het gaat immers om heel persoonlijke en financiële zaken van de leden. Daarom vragen wij u goed na te gaan of u aan het profiel voldoet.

Belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie?

Vul het online-sollicitatieformulier in. Op basis van de sollicitatie krijgt u altijd bericht van ons. Als u in aanmerking komt voor een toelatingstest en die test succesvol afrond bent u geslaagd. Dan ontvangt u een uitnodiging voor onze tweedaagse basistraining. Ook starten we dan alvast met de aanmeldprocedure om u als beginnend ANBO Belastinginvuller aan te melden. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van de vrijwilligersovereenkomst en het aanvragen van de VOG. Als ANBO-vrijwilliger bieden wij u ambassadeurslidmaatschap aan waarmee u ook als lid gebruik kunt maken van al onze diensten en voordelen.

Sollicitatieformulier

Bert Kuiper met door hem geholpen ANBO-lid

Uw bondgenoot voor lang en gelukkig leven

ANBO is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Sinds de oprichting in 1900 behartigen we de belangen van ouderen. Tegenwoordig doen we dat op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid. ANBO biedt leden op deze onderwerpen informatie, advies en ondersteuning. We brengen mensen bij elkaar door ons ontmoetingstrefpunt. En we werken nauw samen met de andere (ouderen) organisaties als dat nodig is. ANBO is uw bondgenoot voor lang en gelukkig leven.

Over de functie

Locatie
Nederland
Functie
Vrijwilliger bij de ANBO Belastingservice

Geïnteresseerd?

Naar overzicht