Werken bij ANBO

Werken bij ANBO kunt u op verschillende manieren: als medewerker van het hoofdkantoor van ANBO, als vrijwilliger of allebei. 

Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via vrijwilliger@anbo.nl.

We hebben op dit moment een vacatures voor een Junior Marketeer, Senior beleidsadviseur Koopkracht en Inkomen, vrijwillige ANBO Consulenten voor migrantenouderen en belastinginvulhulpen. Bekijk onderaan deze pagina de volledige vacatures

Vacatures hoofdkantoor

Hoofdkantoor Woerden

Junior Marketeer gezocht: groei mee met ANBO!

Houd jij je graag bezig met online marketing? Het bedenken, creëren en uitzetten van campagnes? En zet je jouw kennis en expertise van alle marketingkanalen graag in om conversie en groei te realiseren? Wil jij het verschil maken, dingen in gang zetten én ons kleine maar fijne team ondersteunen? Lees dan snel verder, want dan is deze functie wat voor jou!
Lees meer
Hoofdkantoor Woerden

ANBO zoekt een senior beleidsadviseur Koopkracht en Inkomen

Ben jij onze nieuwe senior beleidsadviseur Koopkracht en Inkomen?
Lees meer

Vacatures vrijwilliger

Enthousiaste vrijwillige ANBO Consulenten voor migrantenouderen

ANBO wil migrantenouderen informatie en advies geven. Dit gaan wij doen via informatiemarkten in diverse grote steden. We starten met informatiemarkten voor Turks-Nederlandse ouderen. Hiervoor zoeken wij enthousiaste vrijwilligers uit de Turkse doelgroep. Wil jij (Turkse) ouderen hulp en praktisch advies geven bij persoonlijke vragen over inkomen, wonen en zorg?
Lees meer
Nederland

ANBO Belastinginvulhulp

Elk jaar weer helpen vrijwilligers van ANBO leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Begin dit jaar zijn vrijwilligers op pad geweest om onze leden te helpen. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.
Lees meer