Werken bij ANBO

Werken bij ANBO kunt u op verschillende manieren: als medewerker van het hoofdkantoor van ANBO, als vrijwilliger of allebei. 

Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via vrijwilliger@anbo.nl.

U vindt hieronder een overzicht van onze vacatures:

Vacatures vrijwilliger

Nederland

ANBO Consulent Veiligheid

Samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid start ANBO na de zomer met de actie 'Veiligheid in en om het huis' om ANBO-leden te adviseren hoe zij de veiligheid in en om de woning kunnen verbeteren.
Lees meer

ANBO Woonconsulent

Langer zelfstandig thuis wonen is het nieuwe beleid van de overheid. Daarbij wordt verwacht dat ouderen zelf zorg dragen voor de benodigde aanpassingen om op hoge leeftijd thuis te kunnen blijven wonen.
Lees meer

ANBO Sociaal Netwerker

We moeten eenzaamheid onder ouderen voorkomen. U bent het vast eens met deze stelling, maar zou u ook actief willen helpen om het leven van ouderen te verbeteren?
Lees meer

ANBO Consulent

Wilt u zich inzetten voor mensen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Hen met gedegen en praktische informatie van dienst zijn? Dan is de vrijwilligersfunctie van ANBO Consulent iets voor u.
Lees meer
Nederland

ANBO Belastinginvulhulp

Elk jaar weer helpen vrijwilligers van ANBO leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Begin dit jaar zijn vrijwilligers op pad geweest om onze leden te helpen. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.
Lees meer