Voor de pers

De persvoorlichting is uitsluitend bedoeld voor journalisten. Ook buiten kantooruren is een woordvoerder bereikbaar. 

ANBO studio

Door onze inpandige studio in Woerden kunt u tot een half uur voor uitzending nog interviews met ons opnemen en meenemen in uw bulletin. De studio is zo opgezet dat journalistieke onafhankelijkheid gegarandeerd is, want: Verslaggever/redacteur stelt zelf de vragen aan de woordvoerder; verslaggever/redacteur kiest uit ruw materiaal zelf de quotes voor de uitzending. Benieuwd hoe 't werkt? Bekijk de instructievideo:

Onze persvoorlichter

Bernadet Naber

Bernadet Naber

Woordvoerder/persvoorlichter
Bernadet onderhoudt contacten met journalisten en zoekt – waar mogelijk - podia voor onze standpunten en thema’s. Ondersteunt de directeur-bestuurder en collega’s op kantoor bij externe communicatie en ontwikkelt on- en offline communicatiemiddelen.
Telefoon

Laatste nieuwsberichten

man en vrouw onder parasol op strand
15 juli 2020
Gezondheid

Senioren stellen zomervakantieplannen flink bij vanwege corona

Voor de coronacrisis had 75 procent van de ouderen plannen gemaakt voor de komende zomervakantie. Nu, na de coronacrisis, geeft nog maar 36 procent van de ouderen aan dat ze deze zomer op vakantie gaan of dagjes weg.
Lees meer
pensioen - potje met geld
10 juli 2020
Inkomen

ANBO: gepensioneerden dreigen een derde van pensioen te verliezen

Gepensioneerden dreigen definitief een derde van hun pensioen kwijt te raken als er geen goede overgangsregeling naar het nieuwe pensioenstelsel komt. In het nieuwe stelsel is het onmogelijk om dat verlies goed te maken.
Lees meer
Benen van man achter rollator
10 juli 2020
Inkomen

ING, laat trouwe klanten niet in de kou staan!

ING gaat een kwart van hun bankfilialen versneld sluiten. Dat is vanochtend bekend geworden. Dit komt nog eens bovenop de sluiting van een groot aantal servicepunten. Aanleiding is het sterk teruglopend aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt.
Lees meer
Meer nieuws