Voor de pers

De persvoorlichting is uitsluitend bedoeld voor journalisten. Ook buiten kantooruren is een woordvoerder bereikbaar. 

ANBO studio

Door onze inpandige studio in Woerden kunt u tot een half uur voor uitzending nog interviews met ons opnemen en meenemen in uw bulletin. De studio is zo opgezet dat journalistieke onafhankelijkheid gegarandeerd is, want: Verslaggever/redacteur stelt zelf de vragen aan de woordvoerder; verslaggever/redacteur kiest uit ruw materiaal zelf de quotes voor de uitzending. Benieuwd hoe 't werkt? Bekijk de instructievideo:

Onze persvoorlichter

Bernadet Naber

Bernadet Naber

Woordvoerder/persvoorlichter
Bernadet onderhoudt contacten met journalisten en zoekt – waar mogelijk - podia voor onze standpunten en thema’s. Ondersteunt de directeur-bestuurder en collega’s op kantoor bij externe communicatie en ontwikkelt on- en offline communicatiemiddelen.
Telefoon

Laatste nieuwsberichten

ANBO - brief premier Rutte voor duidelijker coronabeleid
18 september 2020
Gezondheid

Brief ANBO aan premier Rutte: kom met duidelijker coronabeleid

ANBO heeft vandaag een brief naar premier Rutte gestuurd waarin we hem dringend vragen om als kabinet de regie steviger in handen te nemen als het gaat over het te voeren coronabeleid.
Lees meer
Reactie ANBO Miljoenennota 15 september 2020
15 september 2020
Inkomen

ANBO over Miljoenennota: lastenverlichting of een dode mus?

Door de coronamaatregelen en de benodigde investeringen in de economie heeft het kabinet te maken met een enorm begrotingstekort. Desondanks kondigt de Miljoenennota vandaag een lastenverlichting voor veel Nederlanders aan.
Lees meer
patiënten en medewerkers in ziekenhuis
15 september 2020
Gezondheid

Prinsjesdag: zorgpremie stijgt naar verwachting licht

De zorgpremie zal naar verwachting licht stijgen. Het kabinet gaat uit van een basispremie van 1473 euro in 2021, dat is 60 euro meer dan dit jaar. Dit bedrag is een schatting van de overheid.
Lees meer
Meer nieuws