Voor de pers

De persvoorlichting is uitsluitend bedoeld voor journalisten. Ook buiten kantooruren is een woordvoerder bereikbaar. 

ANBO studio

Door onze inpandige studio in Woerden kunt u tot een half uur voor uitzending nog interviews met ons opnemen en meenemen in uw bulletin. De studio is zo opgezet dat journalistieke onafhankelijkheid gegarandeerd is, want: Verslaggever/redacteur stelt zelf de vragen aan de woordvoerder; verslaggever/redacteur kiest uit ruw materiaal zelf de quotes voor de uitzending. Benieuwd hoe 't werkt? Bekijk de instructievideo:

Onze persvoorlichter

Bernadet Naber

Bernadet Naber

Woordvoerder/persvoorlichter
Bernadet onderhoudt contacten met journalisten en zoekt – waar mogelijk - podia voor onze standpunten en thema’s. Ondersteunt de directeur-bestuurder en collega’s op kantoor bij externe communicatie en ontwikkelt on- en offline communicatiemiddelen.
Telefoon

Laatste nieuwsberichten

ouderenzorg
31 maart 2020
Gezondheid

ANBO: verlenging corona-maatregelen verdrietig maar begrijpelijk

Vanavond maakte het kabinet bekend dat de maatregelen om het coronavirus te stoppen, tot 28 april worden verlengd. Dat is verdrietig nieuws voor alle mensen die veel alleen thuis zijn.
Lees meer
Intensive Care
30 maart 2020
Gezondheid

ANBO: wel of niet behandelen op IC moet los staan van leeftijd

Door het coronavirus zijn de intensive cares (IC’s) van de Nederlandse ziekenhuizen zwaar belast. Het is daarom belangrijk dat kwetsbare mensen op tijd aangeven of ze wel of niet op de IC behandeld en beademd willen worden.
Lees meer
ANBO Vraagjes van vroeger, online kennisquiz
30 maart 2020
Gezondheid

Nieuw: ANBO Kennisquiz voor hersengymnastiek tijdens coronacrisis

Om tijdens de coronacrisis de lange dagen thuis op een leuke en goede manier door te komen, organiseert ANBO verschillende online activiteiten. Naast stoelyoga en recepten, starten we vandaag, maandag 30 maart, met een online kennisquiz.
Lees meer
Meer nieuws