Voor de pers

De persvoorlichting is uitsluitend bedoeld voor journalisten. Ook buiten kantooruren is een woordvoerder bereikbaar. 

ANBO studio

Door onze inpandige studio in Woerden kunt u tot een half uur voor uitzending nog interviews met ons opnemen en meenemen in uw bulletin. De studio is zo opgezet dat journalistieke onafhankelijkheid gegarandeerd is, want: Verslaggever/redacteur stelt zelf de vragen aan de woordvoerder; verslaggever/redacteur kiest uit ruw materiaal zelf de quotes voor de uitzending. Benieuwd hoe 't werkt? Bekijk de instructievideo:

Onze persvoorlichter

Bernadet Naber

Bernadet Naber

Woordvoerder/persvoorlichter
Bernadet onderhoudt contacten met journalisten en zoekt – waar mogelijk - podia voor onze standpunten en thema’s. Ondersteunt de directeur-bestuurder en collega’s op kantoor bij externe communicatie en ontwikkelt on- en offline communicatiemiddelen.
Telefoon

Laatste nieuwsberichten

Reactie ANBO op oproep 60-plussers om van griepprik af te zien
27 oktober 2020
Gezondheid

ANBO: oproep aan 60-plussers om af te zien van griepprik is misplaatst

Vandaag deed staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS een oproep aan 60-plussers om voorlopig af te zien van de griepprik.
Lees meer
Victoria False in ANBO Magazine: van onrecht knal ik uit mijn pruik
27 oktober 2020
Gezondheid

Drag queen Victoria False: ‘Van onrecht knal ik uit mijn pruik’

Drag queen Victoria False, in het dagelijks leven Ger Poels, zet zich al jarenlang in voor roze ouderen. “Dat blijf ik doen tot mijn dood”, vertelt ze in een speciale uitgave van het ANBO Magazine dat op 27 oktober verschijnt.
Lees meer
ANBO | Mr Senior Pride 2020: Ralph Klein Bussink
26 oktober 2020
Gezondheid

Mr en Mrs Senior Pride 2020 gehuldigd

Tijdens de Nationale Roze Ouderendag, op maandag 26 oktober 2020, werd bekend gemaakt wie zijn gekozen tot Mr en Mrs Senior Pride 2020. Ralph Kleinbussink mag zich vanaf nu Mr Senior Pride noemen en Lenie van Breda is de Mrs Senior Pride 2020.
Lees meer
Meer nieuws