Voor de pers

De persvoorlichting is uitsluitend bedoeld voor journalisten. Ook buiten kantooruren is een woordvoerder bereikbaar. 

ANBO studio

Door onze inpandige studio in Woerden kunt u tot een half uur voor uitzending nog interviews met ons opnemen en meenemen in uw bulletin. De studio is zo opgezet dat journalistieke onafhankelijkheid gegarandeerd is, want: Verslaggever/redacteur stelt zelf de vragen aan de woordvoerder; verslaggever/redacteur kiest uit ruw materiaal zelf de quotes voor de uitzending. Benieuwd hoe 't werkt? Bekijk de instructievideo:

Onze persvoorlichter

Bernadet Naber

Bernadet Naber

Woordvoerder/persvoorlichter
Bernadet onderhoudt contacten met journalisten en zoekt – waar mogelijk - podia voor onze standpunten en thema’s. Ondersteunt de directeur-bestuurder en collega’s op kantoor bij externe communicatie en ontwikkelt on- en offline communicatiemiddelen.
Telefoon

Laatste nieuwsberichten

Briefgeld
26 mei 2020
Inkomen

Meer geldautomaten dicht door plofkraken

Vanwege een plofkraak van een geldautomaat in een HEMA-vestiging heeft SNS besloten om zo’n 200 geldautomaten, die in een HEMA of Spar, staan te sluiten.
Lees meer
Muntgeld in glazen potten
25 mei 2020
Inkomen

ANBO: “Voorkom dat ouderen voordelen nieuw pensioenstelsel missen”

Minister Koolmees en sociale partners moeten zorgen dat de komende jaren indexatie van de pensioenen mogelijk is. Anders gaan veel ouderen de voordelen van een nieuw pensioen compleet missen.
Lees meer
Regenboogvlaggen-actie Roze 50+
23 mei 2020
Gezondheid

Regenboogvlaggenactie Roze 50+

Op 17 mei was het IDAHOT, de internationale dag tegen Lesbo-, Homo-, Bi-, Trans-, Intersekse-fobie. Vanwege het coronavirus mochten er dit jaar geen bijeenkomsten worden gehouden.
Lees meer
Meer nieuws