Voor de pers

De persvoorlichting is uitsluitend bedoeld voor journalisten. Ook buiten kantooruren is een woordvoerder bereikbaar. 

ANBO studio

Door onze inpandige studio in Woerden kunt u tot een half uur voor uitzending nog interviews met ons opnemen en meenemen in uw bulletin. De studio is zo opgezet dat journalistieke onafhankelijkheid gegarandeerd is, want: Verslaggever/redacteur stelt zelf de vragen aan de woordvoerder; verslaggever/redacteur kiest uit ruw materiaal zelf de quotes voor de uitzending. Benieuwd hoe 't werkt? Bekijk de instructievideo:

Onze persvoorlichter

Bernadet Naber

Bernadet Naber

Woordvoerder/persvoorlichter
Bernadet onderhoudt contacten met journalisten en zoekt – waar mogelijk - podia voor onze standpunten en thema’s. Ondersteunt de directeur-bestuurder en collega’s op kantoor bij externe communicatie en ontwikkelt on- en offline communicatiemiddelen.
Telefoon

Laatste nieuwsberichten

ANBO Zorgcollectief, bereken uw voordeel met de zorgvergelijker
12 november 2020
Gezondheid

Bespaar op uw zorgpremie, ook in 2021!

De zorgverzekeraars hebben hun premies voor 2021 bekend gemaakt. Bent u verzekerd bij Aevitae, CZ, De Amersfoortse, De Friesland, Menzis, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, Salland Verzekeringen, VGZ of Zorg & Zekerheid?
Lees meer
Actie ANBO: 15000 kerstkaarten voor eenzame ouderen
12 november 2020
Gezondheid

ANBO wil 15.000 eenzame ouderen verrassen met kerstkaart. Helpt u mee?

Maar liefst 15.000 eenzame ouderen met kerst verrassen met een kerstkaart die een ander voor hen heeft gemaakt. Dat is het doel van de actie die ANBO vandaag start.
Lees meer
ANBO inkomensgrens sociale huurwoningen voor alleenstaanden niet verlaagd
10 november 2020
Wonen

Inkomensgrens sociale huurwoningen voor alleen-staanden niet verlaagd!

De inkomensgrens voor sociale huurwoningen voor alleenstaanden wordt toch niet verlaagd. Daarmee komt het kabinet tegemoet aan de bezwaren van Woonzorg Nederland, Habion, SOR en ANBO. Dat is goed nieuws voor duizenden alleenstaande ouderen.
Lees meer
Meer nieuws