Fietsmaatjes Woerden

Zou u graag erop uit gaan met de fiets maar lukt dat niet (meer) zelfstandig, dan is Fietsmaatjes Woerden echt iets voor u! 

Lees meer over fietsmaatjes

Vragen over uw smartphone

Heeft u vragen over de werking van uw smartphone? Hoe werkt WhatsApp precies, hoe stelt u uw email in of hoe kunt u videobellen? Om u te laten zien welke mogelijkheden de mobiele technologie te bieden heeft, zet T-Mobile regelmatig op vrijwillige basis haar kennis en kunde in. Daarom komen komen vrijwilligers van T-Mobile naar de ANBO Zomerdag om uitleg te geven over het gebruik van de smartphone. Zij zijn getraind om u zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen met vragen over het gebruik van de smartphone.

Lees meer over de smartphone hulp

Advies over fietsen & maak een proefrit

Bent u toe aan een nieuwe fiets of wilt u advies over welke fiets het beste bij u past? Heeft u altijd al eens op een elektrische fiets willen rijden? De ANBO Fietsvoordeelshop is aanwezig bij de ANBO Zomerdag met diverse fietsen. Maak een proefrit en stel al uw vragen. 

Lees meer over de ANBO Fietsvoordeelshop

Gezonde maaltijden

Bij Vers aan Tafel kunt u iedere dag genieten van een lekkere, gezonde en ambachtelijke maaltijd. Met meer dan 150 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. Proef tijdens de ANBO Zomerdag verschillende hapjes.

Lees meer over Vers aan Tafel

Bekijk het ontmoetingsplatform ANBO Trefpunt

ANBO Trefpunt is een digitale ontmoetingsplaats waar leden met elkaar in contact kunnen komen. Nieuwsgierig hoe dit precies werkt? Loop dan langs bij onze ANBO-host. Hij laat u graag op een computer zien hoe het precies werkt. 

Lees meer over ANBO Trefpunt

Hulp in de huishouding, bij klusjes en in de tuin en bij lichte zorgtaken

Kost het huishouden te veel tijd en energie? Blijft die ene klus maar liggen of wilt u de tuin klaar hebben voor komende zomer? Bij ANBO Assistent kunt u terecht voor particuliere dienstverlening in én om het huis. Loop langs bij de vertegenwoordiger van UwAssistent voor de regio Woerden. Zij vertelt u graag meer over alle mogelijkheden.

Lees meer over ANBO Assistent

Korting op uw zorgverzekering

Met het ANBO Zorgcollectief krijgt u korting op uw zorgverzekering. Bij een aantal zorgverzekeraars krijgt u zelfs een deel van uw ANBO-lidmaatschap vergoed! Het zorgcollectief wordt beheerd door Heilbron. Zij vertellen u tijdens de ANBO Zomerdag graag meer. 

Lees meer over het ANBO Zorgcollectief

Hulp bij u thuis van ANBO-vrijwilligers

Maak kennis met ANBO-vrijwilligers. Zij komen bij onze leden thuis om bijvoorbeeld te helpen met de belastingaangifte, veiligheidscheck, op orde brengen van de administratie en nog veel meer. Tijdens de ANBO Zomerdag kunt u uw vragen stellen aan onder andere de belastingexperts en de veiligheidsconsulenten. 

Lees meer over de ANBO-vrijwilligers

Beweegtips

Wilt u sterker en fitter worden? Onder leiding van een vaste en goed opgeleide coach? En vindt u het fijn om in een kleine groep gelijkgestemden te trainen op rustige muziek? Bij ZilverFitness is het allemaal mogelijk. ZilverFitness heeft een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor de 55-plusser. Zij zijn aanwezig en geven u graag alvast beweegtips en beantwoorden uw vragen. 

Lees meer over Zilverfitness

Telefonische alarmering

Bent u alleenwonend en gezond? Maar bent u af en toe bang dat áls er iets met u gebeurt, u dan wellicht langere tijd alleen ligt zonder hulp? Dan heeft ‘Bo, ik ben ok’ een handige en betrouwbare dienst voor u. Eenvoudig te installeren op uw telefoon waardoor u geen kastjes of knoppen nodig heeft.

Lees meer over Bo, ik ben ok

Het ANBO Adviesteam helpt u graag

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Tijdens de ANBO Zomerdag kunt u met allerlei vragen bij ons terecht. Of het nu gaat over uw lidmaatschap, wat ANBO voor u kan betekenen of inhoudelijke vragen over pensioen, wonen, AOW, belastingen, huur-of zorgtoeslag, het aanvragen van Wmo of bijvoorbeeld over erven en schenken. Het ANBO Adviesteam helpt u graag verder.