Wim Thoen

ANBO is een professionele gesprekspartner voor overheden, zorginstellingen en gerelateerde organisaties.

Ik ben in 2016 tussentijds toegetreden tot de Ledenraad en ben erg enthousiast er aan mee te mogen werken dat ANBO weer een positieve ontwikkeling meemaakt na de zorgen van de afgelopen tijd.

Daarom wil ik graag blijven meedenken, praten en beslissen over de koers van ANBO en behalve controleur ook een klankbord zijn voor de directeur-bestuurder en haar team.

Op jongere leeftijd leerde ik als bestuurslid van een buurthuis ANBO al positief kennen. Een leuke ervaring, waarin van alles georganiseerd werd voor jong en oud.

Nu ben ik net 65 geworden en ik ben nog steeds werkzaam binnen een internationaal opererend taxatiebureau waar ik recentelijk de directeursfunctie, in aanloop naar mijn pensionering, heb overgedragen aan een jongere opvolger.

Dat betekent dus ervaringen binnen veel culturen, alsmede managementervaring. Daarnaast een enorm netwerk, ook over de grenzen, waaronder Suriname en het Caribisch gebied.

Juist mijn ervaring als manager heeft me geleerd dat de mens de belangrijkste rol vervult. Daarbij geef ik ook ouderen een kans. Nog niet zolang geleden heb ik Hans in dienst genomen, 63 jaar jong, nog steeds mijn meest enthousiaste en gemotiveerde medewerker.

Nu ik aan het afbouwen ben richting pensioen krijg ik ook eens wat meer tijd voor andere zaken in het leven.

Zitting nemen in ANBO's Ledenraad is dan zo'n mogelijkheid: ook weer eens zonder druk van boven en eigen gewin voor een ander bezig te zijn. Met uw stem kan ik mijn ervaringen toepassen binnen de Ledenraad van ANBO, een prominente organisatie waarin de mens centraal staat.

Wim Thoen is directeur van een internationaal opererend taxatiebedrijf en heeft management- en bestuurservaring.

Wim Thoen

Wim Thoen

Leeftijd
67
Functie
Directeur
Regio
Geslacht
Man
Nummer
18