Wim Gelhard

Ik zit nu voor het vierde jaar in de Ledenraad van de ANBO. Ik vraag bij deze uw steun om herkozen te worden voor de komende vier jaar voor de Ledenraad, omdat het werk dat gedaan moet worden, nog lang niet af is.

In de afgelopen vier jaar hebben we zowel pieken als dalen meegemaakt, maar wes zijn we op de goede weg als vereniging en we hopen de de komende vier jaar de grootste belangenvereniging van Nederland te worden.

Met uw steun en de Ledenraadsleden om mee te denken met het bestuur, gaat dat zeker lukken. Wij hebben voor ogen om een vereniging te zijn voor zowel jong als oud naar het jaartal 2030 toe.

Er zal veel op ons afkomen: daar is ANBO zich van bewust maar ANBO zal u ondersteunen waar maar nodig is met belangenbehartiging en dienstverlening. ANBO helpt u verder.

Ik zelf ben voorstander om zowel met jong als oud samen te werken want wij hebben elkaar nodig, nu en in de toekomst. Verder hebben alle leden van de bestaande Ledenraad en de nieuwe kandidaten heel veel bestuurlijke ervaring en ik ga er ook van uit dat ieder lid zich voor 100% de komende vier jaar zal inzetten voor u en voor ANBO.

Maak een goede keuze voor de toekomst van Uw ANBO!

Wim Gelhard

Wim Gelhard

Leeftijd
72
Functie
Installatietechnicus
Regio
Geslacht
Man
Nummer
9