Willem Hoekstra

Hoe maken we ANBO aantrekkelijk voor nog-niet-leden!

De huidige ANBO komt mij over als een 'ANWB voor het levenspad van ouderen'. De materiële voorlichting en voordelen van ANBO zouden nog meer binnen bereik moeten kunnen komen voor hen die het meest nodig hebben (en mogelijk vaak moeilijker bereikbaar zijn!).

De bestaande communicatie via website, e-mail, telefoon en publicaties moeten (daarvoor) nog verder uitgediept kunnen worden en er moeten extra communicatiewegen gezocht worden om 'dichter' bij die nog-niet-leden te geraken. Daarbij spelen mogelijk ook immateriële zaken zoals het voorkomen van eenzaamheid en het niet meer kunnen bijhouden en inspelen op de (maatschappelijke) veranderingen.

Ik wil daar graag aan meedenken en meedoen. Mijn ervaring in diverse organisaties kan mogelijk helpen, alsmede mijn eigen oud-worden-reis!

Wat kan ik ANBO brengen: bestuurlijke ervaring, financiële ervaring, ICT-ervaring, netwerk in woonomgevingen en privé activiteiten, ervaring bij vrijwilligers organisaties, tijd en gezond verstand.

Willem Hoekstra was bestuurslid van een woningbouwcorporatie, een schouwburg, een charitatieve stichting, enkele sportverenigingen, en was lid van de ledenraad van een zorgverzekering.

Willem Hoekstra

Willem Hoekstra

Leeftijd
78
Functie
ICT-manager
Regio
Geslacht
Man
Nummer
11