Elias Niehot

Ik ben gepensioneerd FNV-bestuurder in het Vervoer en was daar CAO-onderhandelaar in vier sectoren. Ik heb in een aantal pensioenfondsen als bestuurslid secretaris gefunctioneerd zelfs nog jaren in een beleggingscommissie bij het BPF Vervoer. Ook nog werkgeversvoorzitter van de bedrijfsvereniging voor het Vervoer (BV21) en heb daarvan de opheffing mede begeleid.

Na mijn pensionering binnengekomen in de afdeling Roosendaal als bestuurslid, na een tijdje voorzitter, secretaris en ook nog even penningmeester wegens gebrek aan bestuursleden. Daarna gezocht naar opvolgers wat na enige tijd ook lukte, daarna als bestuurslid binnen het ANBO Gewest Noord Brabant gekozen waar ik de 23 afdelingen van ANBO begeleidde.

Na reorganisatie(s) binnen ANBO, mede begeleid de overgang naar de regio Brabant/Limburg en toen ook nog even de afdelingen in Limburg mede begeleid.

Heb tot op heden belastingformulieren ingevuld voor ANBO-leden in West Brabant, voor zover het kan in coronatijd ook bij mensen thuis, Veiligheidsinspecties gedaan, functioneer ook als ANBO Consulent, kortom men kan mij als ANBO voor alles inzetten waar hulp nodig, in West-Brant en Zeeland.

Nu hopelijk voor de laatste periode van vier jaar in de Ledenraad. Een functie waar ik mij onder andere wil inzetten om te zoeken naar meer contact met de leden in het land.

Elias Niehot

Elias Niehot

Leeftijd
86
Functie
Vakbondsbestuurder FNV Vervoer / ANBO consulent
Woonplaats
Roosendaal
Geslacht
Man
Nummer
18