Elias Niehot

Gepensioneerd FNV bestuurder in het Vervoer was daar CAO-onderhandelaar, heb in een aantal pensioenfondsen als bestuurslid secretaris gefunctioneerd zelfs nog 5 jaar in een beleggingscommissie. Ook nog secretaris van de bedrijfsvereniging voor het Vervoer (BV21) en heb daarvan de opheffing mede begeleid.

Na mijn pensionering als bestuurslid binnengekomen in de afdeling Roosendaal als bestuurslid, na een tijdje voorzitter, secretaris en ook nog even penningmeester wegens gebrek aan bestuursleden. Daarna gezocht naar opvolgers, als bestuurslid binnen het ANBO Gewest Noord Brabant gekozen waar ik de 23 afdelingen van ANBO begeleidde.

Na reorganisatie(s) binnen ANBO, mede begeleid de overgang naar de regio Brabant/Limburg en toen ook nog even de afdelingen in Limburg mede bezocht.

Na de verdere reorganisatie waarbij de activiteiten en de afdelingen zijn opgeheven, waar ik overigens een sterke voorstander van was en ben, heb ik mij direct opgegeven als Sociaal Netwerker ANBO een functie waar je erg veel kan betekenen voor ANBO en niet-ANBO-leden, wel moet je jezelf daarvoor inzetten.

Nu dus ook voor de ledenraad een functie waar ik mij onder andere wil inzetten om als ANBO te zoeken naar meer contact mogelijkheden met de leden in het land.

Elias Niehot

Elias Niehot

Leeftijd
85
Functie
Gepensioneerd FNV-bestuurder
Regio
Geslacht
Man
Nummer
16