Bestuur

Liane den Haan

Het bestuur van ANBO bestaat uit directeur-bestuurder Liane den Haan. Zij is verantwoordelijk voor de vereniging ANBO. Zij heeft de algehele leiding over het hoofdkantoor en zorgt voor de externe vertegenwoordiging van de vereniging.

Den Haan is verantwoordelijk voor de collectieve belangenbehartiging en zij is het gezicht naar de Tweede Kamer en in de media. De directeur-bestuurder legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Den Haan (1967) trad in 2005 aan als algemeen directeur bij ANBO. Onder haar verantwoordelijkheid is ANBO een zichtbare speler geworden in de Haagse lobby en de media. Ook is ANBO onder haar leiding veranderd in een slagvaardige en vooral toekomstbestendige vereniging. Op landelijk, regionaal en lokaal niveau verbinden vrijwilligers en professionals hun deskundigheid om de belangen van onze leden nog beter te behartigen. Sinds juli 2013 is Liane den Haan directeur-bestuurder van ANBO.

ANBO heeft ervoor gekozen om het salaris van het bestuur conform de salarisschalen van de cao Welzijn vast te stellen. Hetzelfde geldt uiteraard voor alle andere medewerkers.

Nevenactiviteiten

  • Penningmeester stichting Roze 50+ (onbezoldigd)
  • Voorzitter bestuur stichting ANBO Support (onbezoldigd)
  • Lid Algemeen Bestuur Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT, onbezoldigd)
  • Voorzitter Raad van Toezicht Summa Collega (bezoldigd)
  • Voorzitter Raad van Toezicht Florence (bezoldigd)

Den Haan is te volgen via Twitter: www.twitter.com/lianedenhaan.

(Foto: Falco Hassink)