ANBO Trefpunt - Ontmoet elkaar
ANBO Trefpunt - Ga naar ANBO Trefpunt
Ga naar ANBO Trefpunt

Ontmoet elkaar

ANBO Trefpunt is een digitale ontmoetingsplaats waar leden met elkaar in contact kunnen komen. Leden kunnen afspreken om bijvoorbeeld te gaan wandelen, fietsen, koken, een leesclub starten, iemand een vraag te stellen of ideeën uit te wisselen.

Houdt u van yoga maar krijgt u uw vrienden niet mee? Of wilt u beter, gezonder of anders leren koken, maar doet u dat het liefst met anderen? Nieuwe mensen ontmoeten om leuke dingen mee te doen kan best lastig zijn. Zoekt u mensen om mee af te spreken, gewoon om een praatje te maken, een kop koffie te drinken of om samen iets te ondernemen? U vindt ze via ons nieuwe digitale ontmoetingsplaats: ANBO Trefpunt.

Direct contact en elkaar in het echt ontmoeten, daar hebben onze leden behoefte aan. Dat bleek uit ledenonderzoek en ANBO-focusgroepen. Daarop ging ANBO aan de slag om iets compleet nieuws te ontwikkelen voor onze leden. Met trots presenteren wij: ANBO Trefpunt. Bekijk hieronder een korte film over ANBO Trefpunt. 

ANBO Trefpunt

ANBO Trefpunt is een digitale ontmoetingsplaats waar leden met elkaar in contact kunnen komen. Uiteindelijk kunnen ze elkaar ‘in het echt’ ontmoeten en samen leuke dingen te doen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Leden kunnen afspreken om bijvoorbeeld te gaan wandelen, fietsen, koken, een leesclub starten, iemand een vraag te stellen of ideeën uit te wisselen. U kunt ANBO Trefpunt eigenlijk voor alles gebruiken, behalve voor daten. 

Ga naar ANBO Trefpunt

(Het ANBO Trefpunt opent in een nieuw venster/tab in uw internetbrowser)

De ANBO-hosts helpen u op weg

Wie nieuw is op het platform kan rekenen op hulp van ‘hosts’ Ben Dijkman en Rosa Hustinx. We stellen ze graag aan u voor!

Lees meer

Nog geen lid van ANBO?

Bent u nog geen lid van ANBO en wilt u wel graag gebruik maken van ANBO Trefpunt. Dan kunt u nu voordelig lid worden. U betaalt voor het eerste jaar een introductietarief van €29,95. Daarna betaalt u €4,- per maand. 

Word lid van ANBO

Ineke Dekkers - ANBO-lid
Ik ben ervan overtuigd dat wij ouderen voor een goed netwerk moeten zorgen. En ik vind het leuk om in mijn omgeving gelijkgestemden te ontmoeten. Mensen die niet terugdeinzen voor wat gezelligheid. Natuurlijk kan ik met iedereen een potje scrabble spelen, maar het gaat niet alleen om het spelletje. Het gaat ook om de gezelligheid.
Ineke Dekkers - ANBO-lid

Zo werkt ANBO Trefpunt

ANBO Trefpunt is exclusief voor ANBO leden. Op www.anbotrefpunt.nl kunt u inloggen met uw Mijn ANBO-wachtwoord om een profiel aan te maken. Daarin vult u in ieder geval uw interesses in en waarom u zich heeft aangemeld. Een leuke foto maakt uw profiel helemaal af. 

Kom in contact met andere leden

Als u een profiel heeft aangemaakt kunt u in contact komen met andere leden. Dat kan op verschillende manieren:

  1. U plaatst een oproep op het Ledenprikbord: leden kunnen reageren op uw oproep door u een bericht te sturen 
  2. U zoekt iemand via ‘Leden zoeken’: op deze pagina kunt u filteren op interesses of eigenschappen en vindt u gelijkgestemden. Stuur een bericht en start een gesprek. Of maak een persoon favoriet, zodat u er nog even over na kunt denken. Via deze pagina kunnen andere leden ook uw profiel vinden en een contactverzoek sturen. Vanuit de berichtenbox is het mogelijk om andere leden een bericht te sturen. 
  3. U reageert op een oproep: op het Ledenprikbord staan oproepjes van andere leden. Op deze pagina kunt u direct reageren op een oproep. 
  4. U kunt zich aanmelden voor activiteiten die georganiseerd worden vanuit ANBO. 

Op welke manier u ook in contact komt met iemand, alle 1-op-1-berichten worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de Berichtenbox. Op de startpagina vindt u een overzicht van alle berichten, ledenprikbordberichten en ANBO-activiteiten. Hiervan ontvangt u wekelijks een overzicht. We hebben ons best gedaan de digitale ontmoetingsplaats zo simpel, overzichtelijk én zo veilig mogelijk te maken.

Henriette Reinders - ANBO-lid
Ik ga zeker deelnemen aan deze ontmoetingsplaats. Voor mij is het een ontmoetingsplaats geworden die een mooie aanvulling kan zijn op het dagelijks leven en voor bijzondere ontmoetingen voor ouderen. Zowel op actief gebied zoals wandelen, museumbezoek, maar ook als puur digitale ontmoetingsplaats voor contacten wanneer fysieke activiteit moeilijker wordt.
Henriette Reinders - ANBO-lid
ANBO Trefpunt - Samen wandelen met andere ANBO-leden