02 juli 2019

Zomerse uitjes: inspiratie en tips

De zomervakantie komt eraan. Tijd voor logeerpartijen en dagjes weg met familie en kleinkinderen. Maar waarheen? Op Startpagina.nl vindt u dankzij het grote aanbod niet alleen de meeste inspiratie, maar vaak ook de scherpste deal, via bijvoorbeeld een online veiling. Vijf tips voor de leukste trips die u via Startpagina.nl voordelig regelt.

Een pretpark is met kleine kinderen natuurlijk een garan­tie voor succes. Voor elke leeftijd is er in Nederland wel een geschikt park te vinden. Met de allerkleinsten kiest u voor Plopsa- of Toverland, Avon­turenpark Hellendoorn of het Land van Jan Klaassen. Met iets oudere kids kunt u naar Walibi of Duinrell en wilt u écht punten scoren bij uw kleinkinderen, dan blijft de Efteling natuurlijk een topper.

Waterpret voor warme dagen

We hopen natuurlijk allemaal op een lange hete zomer. Want wat is er nou eigenlijk leuker dan samen naar het zwembad? U kunt natuur­lijk naar het openluchtzwembad in uw buurt, maar het kan ook avon­tuurlijker. Het Tikibad in Duinrell bijvoorbeeld, met zestien unieke glij­banen het grootste indoor waterpark van de Benelux! Voor dit uitje vindt u op vrijwel elke veilingwebsite wel aanbiedingen. En de beste veiling­websites vindt u via Startpagina.nl. Duik er eens in via: Startpagina.nl/ANBO

Actief en avontuurlijk

Zin om iets lekker actiefs te doen? Vlieg er eens uit naar het Aviodrome of laat uw kleinkinderen hun energie botvieren op de trampo­lines, schommels en waterattracties in Beekse Bergen. Of schiet er lekker voordelig op los: ook voor een dagje paintballen of lasergamen (indoor én outdoor) vindt u de beste online veilingen met de scherpste deals op: Startpagina.nl/ANBO

Een grote beestenboel

Denk bij een dierentuin nou eens niet gelijk aan Artis, Blijdorp of Ouwehands: ons land telt heel veel grote en kleinere dierenparken die garant staan voor een topdag. Wat dacht u van lekker dwalen door een heus Dinobos in Dierenpark Amersfoort of zelf dieren voeren, bijvoorbeeld in Zoo Veldhoven. Typ in de zoekbalk van Startpagina.nl maar eens ‘dierenpark’ in. U komt gegarandeerd op dierenparken waar u nog nooit van heeft gehoord!

Cultuur met kids

Wie zegt dat kinderen niet van cultuur houden? U hoeft ze natuurlijk niet gelijk mee te nemen naar het Rijksmuseum of de opera. Maar een leuke jeugdtheatervoor­stelling of een musical zijn vaak wel garanties voor een topmiddag voor jong én oud! Er zijn doorlopend aan­biedingen en vaak heeft u ook nog keuze uit verschillende data. Inspira­tie gekregen? De leukste uitjes én de beste veilingwebsites vindt u via: Startpagina.nl/ANBO

Tips van Startpagina

Bieden op een online veiling is spannend en leuk. Met de volgende tips scoort u de beste deal.

  • Check Startpagina.nl voor betrouwbare partijen
  • Bepaal van tevoren uw maximumprijs. Bekijk altijd eerst wat de normale prijs van bijvoorbeeld een toegangskaartje kost via de reguliere website van het attractiepark.
  • Bied nooit voor dat de laatste 10 minuten van een veiling zijn aangebroken. Eerder bieden drijft de prijs op.
  • Bied nooit direct uw maximumprijs. Begin indien mogelijk bij 50% van wat u maximaal wilt bieden.
  • Bied nooit meer dan 10% boven het bod van uw concurrent. Houd de stappen voor het verhogen van een bod klein.
  • Stop direct als de door u van te voren bepaalde maximumprijs wordt overschreden. Er komt altijd Wel weer een andere aanbieding voorbij.

Kijk voor meer tips en betrouwbare websites op: Startpagina.nl/ANBO

Gezondheid