01 juni 2012

Woerdense burgemeester opent nieuw ANBO-pand

Burgemeester Hans Schmidt van Woerden heeft het nieuwe pand van ANBO in Woerden feestelijk geopend. ANBO verhuisde vorige week na 112 jaar uit Utrecht. Met het pand aan de Houttuinlaan heeft ANBO een fantastisch en gastvrij onderkomen gevonden voor haar 50 medewerkers en vele vrijwilligers.

Burgemeester Schmidt was verheugd over de komst van ANBO naar Woerden. Schmidt stelde dat Woerden de afgelopen jaren hard gewerkt heeft aan de bereikbaarheid en de aantrekkelijkheid van de stad.

ANBO-directeur Liane den Haan wist dat Hans Schmidt recent was toegetreden tot ANBO's doelgroep: de 50-plusser. Met een gratis lidmaatschap voor een jaar heeft de afdeling Woerden van ANBO er weer een nieuw lid bij en kan de burgemeester alvast wennen aan de uitstekende belangenbehartiging en dienstverlening van ANBO.

Feestelijke lidmaatschapsaanbieding

Om de verhuizing te vieren, heeft ANBO voor alle Woerdenaren een feestelijke aanbieding: voor tien euro zijn alle inwoners van Woerden voor de rest van het jaar lid. Lid worden kan via ons word-lid-formulier of door te bellen met het ANBO Servicecenter: (0348) 46 66 80. 

Foto: ANBO/ Renée de Vries


Foto: ANBO/ Renée de Vries

 

Naar overzicht
Inkomen