14 juni 2021

Wees inbrekers te vlug af met de ANBO Veiligheidsquiz

Hoe veilig is uw woning? Weet u op welke manier inbrekers het vaakst een huis binnendringen? Doe de Veiligheidsquiz van ANBO en u krijgt direct alle antwoorden.

Het is belangrijk om uw huis goed te beveiligen, vooral nu. Uit de laatste cijfers blijkt dat het aantal inbraken snel stijgt.

Met het mooie weer laten mensen deuren en ramen vaker open staan en we gaan weer vaker op pad nu de coronamaatregelen stapje voor stapje worden versoepeld. Allemaal nieuwe kansen voor inbrekers om hun slag te slaan.

Te laat

Veel mensen denken pas goed na over de veiligheid van hun woning als ze al slachtoffer zijn geworden van inbraak. Laat u dat niet overkomen!

In de Veiligheidsquiz komt u van alles te weten over de werkwijze van inbrekers en dus ook hoe u het deze criminelen zo moeilijk mogelijk kunt maken. De antwoorden op de quizvragen krijgt u via de mail, maar u kunt ook gebeld worden als u geen e-mailadres hebt.

Veiligheidscheck

Als lid van ANBO kunt u gratis een afspraak maken voor een Veiligheidscheck bij u thuis. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie. 

anbo-veiligheidsquiz-02-zonder tekst.jpg