14 juni 2022

Webinar: Nieuwe pensioenwet – Wat nu?

Wat gaat er veranderen in het nieuwe pensioenstelsel? En waarom is de Seniorencoalitie een petitie gestart om de nieuwe pensioenwet nog aangepast te krijgen? Het zijn een paar vragen die zullen worden beantwoord in het webinar Nieuwe Pensioenwet – Wat nu? Het webinar begint morgen (woensdag 15 juni) om 16.30 uur.

De Tweede Kamer besluit binnenkort over het voorstel van minister Carola Schouten voor de Wet Toekomst Pensioenen (WTP). In de nieuwe wet wordt geregeld hoe het nieuwe pensioenstelsel eruit komt te zien en hoe de invoering ervan tussen 2023 en 2027 verloopt.

De Seniorencoalitie, die bestaat uit ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden en NOOM, is niet tevreden. De coalitie wijst het wetsvoorstel zoals het er nu ligt, af.

Om de eisen kracht bij te zetten, is de Seniorencoalitie een petitie gestart. Tekent u ook? Klik dan op onderstaande knop.

Naar de petitie

Met het webinar willen de ouderenorganisaties hun leden meer uitleg geven over de veranderingen die op stapel staan. Het webinar begint met een inleiding, daarna beantwoorden vertegenwoordigers van de verschillende organisaties allerlei vragen over de nieuwe pensioenwet. Ook u kunt antwoord krijgen op uw vragen.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar. U kunt het webinar morgenmiddag volgen via de volgende knop.

Webinar kijken

Ons laatste nieuws en voordeel in uw mailbox?

Klik op onderstaande button en kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen. 

AANMELDEN

Webinar: Nieuwe pensioenwet – Wat nu?