27 januari 2021

Wat gaat u stemmen?

Woensdag 17 maart 2021 is het zover, de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Weet u al wat u gaat stemmen? Onze verkiezingswijzer kan u daarbij helpen.

Wij hebben de verkiezingsprogramma’s voor u uitgeplozen en de voor ouderen belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Wat zeggen de partijen over goed ouder worden, over woonvormen voor senioren en over hun koopkracht?

In het ANBO-magazine van januari, dat zojuist verschenen is, staat een overzicht van de belangrijkste standpunten van de grootste politieke partijen op het gebied van ouderenbeleid.

Op deze website hebben we het aangevuld met de partij PVV (die destijds het verkiezingsprogramma nog niet gereed had) en alle andere partijen die momenteel zetels hebben in de Tweede Kamer. Kijk op www.anbo.nl/verkiezingen voor deze uitgebreide verkiezingswijzer. Ook kunt u daar, in ons ‘position paper’, lezen wat ANBO belangrijk vindt.

Op 4 maart organiseren wij het verkiezingsspreekuur, waarbij u vragen kunt stellen aan de lijsttrekkers. Ook maken wij binnenkort de resultaten bekend van onze verkiezingspeiling.

Houd u deze website, onze social media en (als u lid bent) onze nieuwsbrief per e-mail in de gaten. Zo hopen wij u te ondersteunen met het maken van uw keuze.

rood potlood verkiezingen