12 maart 2020

Veiligheids10daagse verplaatst in verband met coronavirus

De Veiligheids10daagse die ANBO, samen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid, van 30 maart t/m 16 april organiseerde, is in verband met het coronavirus verplaatst naar 5 t/m 16 oktober van 2020. Deelnemers ontvangen hierover volgende week een bericht.

Veiligheids10daagse: in oktober

In het kader van de toenemende onrust en verspreiding van het coronavirus hebben we in overleg met het ministerie van Justitie besloten om de Veiligheids10Daagse te verplaatsen.

Aftrap door minister

De Veiligheids10Daagse vindt plaats van 5 tot en met 16 oktober 2020. Daarmee sluiten we aan bij de Week van de Veiligheid. De aftrap van de Veiligheids10Daagse is op 5 oktober in Den Haag door minister Grapperhaus. In de twee weken erna vinden er in het hele land bijeenkomsten plaats (net zoals die nu gepland waren). De locaties blijven allemaal hetzelfde; de bijeenkomsten vinden alleen op een nieuwe datum plaats. Daar hoort u binnenkort meer over.

Al aangemeld? Dan volgt persoonlijk bericht

Als u zich voor de Veiligheids10Daagse had aangemeld, hoeft u niets te doen. Alle aanmeldingen worden overgezet naar de nieuwe datum voor de betreffende locatie. Alle deelnemers krijgen hierover volgende week persoonlijk bericht. 

Klik hier voor meer informatie over de Veiligheids10daagse.

Graag tot in oktober!

Naar overzicht
Veiligheids10daagse i.v.m. coronavirus verplaatst
Wonen