12 maart 2020

Veiligheids10daagse verplaatst in verband met coronavirus

De Veiligheids10daagse die ANBO, samen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid, van 30 maart t/m 16 april organiseerde, was in verband met het coronavirus verplaatst naar 5 t/m 16 oktober van 2020. De datum is wederom verplaatst in verband met het coronavirus. De Veiligheids10daagse zal plaatsvinden in april 2021. Deelnemers ontvangen hierover volgende week een bericht.

Veiligheids10daagse: in april 2021

In het kader van de toenemende onrust en verspreiding van het coronavirus hebben we in overleg met het ministerie van Justitie besloten om de Veiligheids10Daagse te verplaatsen.

Aftrap door minister

De Veiligheids10Daagse zal nu plaatsvinden in april 2021. Daarmee sluiten we aan bij de Week van de Veiligheid. De datum voor de aftrap van de Veiligheids10Daagse in Den Haag door minister Grapperhaus wordt nader bepaald. In de twee weken erna vinden er in het hele land bijeenkomsten plaats (net zoals die nu gepland waren). De locaties blijven allemaal hetzelfde; de bijeenkomsten vinden alleen op een nieuwe datum plaats. Daar hoort u binnenkort meer over.

Al aangemeld? Dan volgt persoonlijk bericht

Als u zich voor de Veiligheids10Daagse had aangemeld, hoeft u niets te doen. Alle aanmeldingen worden overgezet naar de nieuwe datum voor de betreffende locatie. Alle deelnemers krijgen hierover volgende week persoonlijk bericht. 

Klik hier voor meer informatie over de Veiligheids10daagse.

Graag tot in april 2021!

Naar overzicht
Veiligheids10daagse i.v.m. coronavirus verplaatst
Wonen