12 maart 2020

Veiligheids10daagse in 2021 digitaal

De Veiligheids10daagse, die ANBO jaarlijks samen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert, gaat in 2021 niet door i.v.m. het coronavirus. In plaats daarvan worden er online bijeenkomsten en webinars georganiseerd rondom inbraak, babbeltrucs, phishing, spoofing, shouldering, WhatsApp-fraude en andere vormen van (internet) oplichting. Lees hieronder meer.

Online bijeenkomsten

In het kader van de toenemende onrust en verspreiding van het coronavirus hebben we in overleg met het ministerie van Justitie besloten om de Veiligheids10Daagse dit jaar (2021) niet fysiek plaats te laten vinden. In plaats daarvan worden er, in samenwerking met het ministerie van Justitie & Veiligheid, de Politie en CCV, online bijeenkomsten en webinars georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie >>

Had u zich aangemeld?

Als u zich voor de Veiligheids10Daagse had aangemeld, hoeft u niets te doen. Alle aanmeldingen worden door ons overgezet. Als deelnemer krijgt u hierover bericht per e-mail. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en krijgt u als eerste de kans om u aan te melden voor de online bijeenkomsten. 

Plan een gratis veiligheidscheck bij ANBO