21 mei 2019

Veel ANBO-leden blij met hulp verlenging rijbewijs CBR

Door de lange wachttijden bij het CBR kwam het voor dat mensen nog geen uitsluitsel hadden over de verlenging van hun rijbewijs, terwijl hun oude rijbewijs al was verlopen. ANBO kwam in actie en maakte afspraken met het CBR om mensen te helpen hun rijbewijs op tijd te laten verlengen. En met succes! CBR en ANBO werken nauw samen en inmiddels heeft een aantal mensen die zich bij ons hadden gemeld, al bericht dat hun rijbewijs is verlengd.

Word nu direct lid

Goede samenwerking met CBR

Bij de afdeling Raad & Daad van ANBO staat de telefoon roodgloeiend. Elke dag krijgen we telefoontjes van mensen die afhankelijk zijn van hun auto en dus met smart wachten op de verlenging van hun rijbewijs. En met mensen die al lang op een bericht van het CBR zaten te wachten. ANBO legde hun zaken voor aan het CBR en binnen een paar dagen kregen zij bericht dat hun rijbewijs kan worden verlengd.

ANBO-leden zijn heel blij met onze hulp:

Jan Harms: “Ik moet twee keer per week naar de fysiotherapeut en ben daarbij afhankelijk van mijn auto. Ik ben daarom heel erg blij dat ANBO contact voor me heeft opgenomen met het CBR. Binnen een paar dagen kreeg ik bericht dat mijn rijbewijs kan worden verlengd.”

Paul Meijs: "Vandaag ontving ik van het CBR het bericht dat ik rijvaardig ben en dat mijn rijbewijs geldig is. Wonderbaarlijke snelle reactie na mijn bericht aan jullie. Hebben jullie een speciale gave? Ik ben opgelucht dat kunnen jullie wel begrijpen. In ieder geval heel hartelijk dank voor jullie tussenkomst en mijn complimenten aan de ANBO-organisatie."

Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO: “We zijn blij dat we mensen kunnen helpen. En de samenwerking met het CBR is heel goed. Ze werken er niet alleen hard aan om de lange wachttijden op te lossen, maar helpen ook om snel te reageren op de aanvragen van de mensen die wij aan ze voorleggen.”

Ook hulp nodig? Bel of mail ANBO Raad & Daad!

Hebt u een verlenging van uw rijbewijs aangevraagd en nog niets van het CBR gehoord? Neem dan contact op met ANBO Raad & Daad, telefoon 0348 – 46 66 88 (iedere werkdag bereikbaar van 10.00 tot 15.00 uur) of e-mail: raadendaad@anbo.nl

Inkomen