17 juli 2018

Stef Borghouts is onze kandidaat voor het bestuur van het Landbouwpensioenfonds BPL

Stef Borghouts (59 jaar) heeft zich namens ANBO kandidaat gesteld als bestuurder voor het BPL Pensioenfonds, het fonds voor de landbouwsector. En we hebben er even op moeten wachten, maar gepensioneerden bij BPL kunnen vanaf vandaag tot en met 11 augustus hun stem uitbrengen. Doen!

Borghouts is een ervaren pensioenbestuurder. Namens de gepensioneerden zit hij in nog twee andere bedrijfstakpensioenfondsen. Daarnaast kan hij putten uit zijn uitgebreide ervaring uit zijn carrière als financieel directeur en accountant.

Onze kandidaten willen dat er eerlijk wordt verdeeld: een goed pensioen voor de ouderen van vandaag, maar ook voor de gepensioneerden van morgen. Wij roepen niet om het hardst, maar willen onze goed onderbouwde inbreng op een constructieve manier brengen, waar mogelijk samen met anderen.

Drijfveren

“Eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn mijn drijfveren’’, zegt Stef Borghouts. “Die zijn leidend in de keuzes die ik maak, zowel voor de huidige generatie gepensioneerden als voor de jongere generaties die straks ook van een goed pensioen willen genieten.’’ 

Borghouts staat voor een gedegen kennis van pensioenen, beleggingen en risicomanagement. “Ik dring snel door tot de kern van de zaak en heb een positief-kritische houding. Ik ben kritisch op de kosten. Een van mijn speerpunten is een evenwichtige afweging van belangen in het bestuur van BPL.”

Stemmen tot en met 11 augustus

Wie kunnen stemmen? Gepensioneerden van het Landbouwpensioenfonds BPL kunnen tot en met 11 augustus hun stem uitbrengen. U krijgt als stemgerechtigde alle benodigde informatie  van het pensioenfonds: hoe u kunt stemmen en in welke periode precies.

Stem ANBO, stem Stef Borghouts.

En wilt u Stef Borghouts helpen? Deel dan de komende weken op Facebook, Twitter en LinkedIn onze berichten over Stef.

Inkomen