16 december 2016

Speciale ANBO-nieuwsbrief over pensioenen

Om u nog beter te informeren over alles op het gebied van pensioenen is ANBO een pensioennieuwsbrief gestart. Eens per maand sturen wij iedereen die zich op de nieuwsbrief heeft geabonneerd deze speciale versie.

Behoefte aan duiding 

Directeur-bestuurder Liane den Haan: "We merken dat met alle ontwikkelingen in pensioenland er behoefte is aan nieuws en duiding over dit onderwerp. Daarnaast is ANBO heel actief op het gebied van pensioenen. We denken op diverse plaatsen mee over het nieuwe pensioenstelsel, leden zitten namens ons in besturen en verantwoordingsorganen van pensioenfondsen, we bezoeken congressen en organiseren Pensioendagen voor onze pensioenmensen."

Pensioendag, opinieverhaal en een blog

In de eerste Pensioennieuwsbrief blikken we terug op de Pensioendag van de pensioengroep. Verder een opinieverhaal van onze beleidsadviseur Willem Reijn en zijn collega Ellen te Paske van FNV Jong dat in het Financieele Dagblad heeft gestaan. Zij willen dat politici en andere betrokkenen ophouden met stoken tussen jong en oud. En natuurlijk een overzicht van de belangrijkste nieuwsberichten op pensioengebied.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Naar overzicht
Inkomen