11 februari 2022

Seniorenorganisaties vragen op Valentijnsdag aandacht voor een bijzonder koppel

Op Valentijnsdag, de dag van de liefde, vragen de gezamenlijke seniorenorganisaties aandacht voor een koppel dat na ruim 40 jaar bruut uit elkaar dreigt worden gehaald door het kabinet Rutte IV: de AOW en het minimumloon.

Met een grote Valentijnskaart op zak gaan ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden en NOOM op 14 februari naar Den Haag. Ze vragen aan de Haagse politici om wat liefde voor de senioren te tonen.

Ook u kunt uw genegenheid kenbaar maken. Deel de digitale kaart op 14 februari op social media met de hashtag #OntkoppelDitKoppelNiet!

Bungelen

Het kabinet-Rutte IV wil het minimumloon met 7,5% verhogen. Gewoonlijk stijgen alle uitkeringen mee, maar dit keer wordt een uitzondering gemaakt voor de AOW. Onacceptabel, vinden de ouderenorganisaties.

Ouderen bungelen al jaren onderaan de koopkrachtlijstjes. De AOW, het basisinkomen van alle gepensioneerden, moet op peil worden gebracht en gehouden.

Ons laatste nieuws en voordeel in uw mailbox?

Klik op onderstaande button en kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen. 

AANMELDEN

Steun onze strijd rondom het loskoppelen van de AOW. Samen staan we sterker!

Word nu voordelig lid en betaal het eerste jaar slechts €29,95. Daarna betaalt u €4,- per maand. Word lid of lees meer over het lidmaatschap

WORD NU VOORDELIG LID

Seniorenorganisaties vragen op Valentijnsdag aandacht voor een bijzonder koppel