30 juni 2020

Radmilo Soda geeft op woensdag 1 juli online sportles bij ANBO

Voor veel senioren was het in de coronatijd lastig om in beweging te blijven. Zeker omdat het advies was om zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarom startte ANBO half maart met beweeg-activiteiten op Facebook. En dat vond personal trainer Radmilo Soda, bekend van het tv-programma ‘Obese’, zo leuk dat hij woensdag 1 juli een speciale online sportles geeft. En daar kunt u thuis aan mee doen!

“We hebben 10 weken lang elke dag een online yoga-les of work-out gegeven en veel mensen waren er meerdere keren per week bij,” aldus Liane den Haan van ANBO. “Op sommige dagen deden er honderden mensen live op Facebook mee. Echt heel leuk! We hopen dat we mensen op die manier een beetje afleiding hebben bezorgd. En dat ze in beweging zijn gebleven, toen ze door de coronamaatregelen aan huis waren gekluisterd.”

Iedereen kan thuis mee doen

Liane den Haan: “Gelukkig kunnen senioren er nu weer wat meer op uit, maar we vinden het natuurlijk wel een eer dat Radmilo Soda, dé personal trainer van Nederland, een sportles op onze Facebook-pagina geeft.”

Iedereen kan op woensdag 1 juli om 10 uur vanuit huis meedoen aan de sportles van Radmilo op de Facebook-pagina van ANBO

Bekijk de gast work-out hier >>

Nieuwe work-outs van Lynn

Naast de speciale gast work-out van Radmilo Soda heeft Lynn van ANBO ook vijf nieuwe work-out video’s opgenomen. Zo kan iedereen ook de komende tijd blijven bewegen. In haar introductievideo vertelt zij hoe deze work-outs zijn opgebouwd en welke materialen u nodig hebt.

Wilt u op de hoogte blijven van de beweeglessen van ANBO?

Klik dan hier om u aan te melden >> 

Naar overzicht
Radmilo Soda - gast work-out ANBO
Gezondheid