9 augustus 2023

OPGELOST door ANBO Advies! Defecte intercom zelfde dag gerepareerd

ANBO-lid Meneer Mulder (80) huurt al jaren een appartement in Amsterdam. De intercom, die een paar jaar geleden geïnstalleerd werd, werkt al een paar maanden niet meer. Mensen kunnen dus niet bij hem aanbellen. Maar waar meneer zich vooral zorgen over maakt is dat bijvoorbeeld een ambulance of andere hulpdienst niet aan kan bellen.

Waar meneer zich vooral zorgen over maakt is dat bijvoorbeeld een ambulance of andere hulpdienst niet aan kan bellen. Al een aantal keer heeft meneer gebeld met de woningcorporatie om het mankement te melden. Omdat het nog steeds niet gerepareerd is, belt meneer met het ANBO Adviesteam en vraagt hulp.

Meteen gerepareerd

Een medewerker van ANBO Advies heeft meteen met de woningcorporatie gebeld. Ze kreeg te horen dat ze contact op kon nemen met het intercombedrijf en kreeg het telefoonnummer van het desbetreffende bedrijf. Ze heeft aan de medewerker uitgelegd dat meneer Mulder zich zorgen maakt dat de bel het niet doet als dat nodig is. Na het gesprek met ANBO heeft het telecombedrijf diezelfde dag nog een monteur langs gestuurd om de reparatie uit te voeren. 

Wilt u ook graag advies of hulp? Het ANBO Adviesteam helpt u graag

Als u hieronder aangeeft waarmee u graag geholpen wordt, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Stuur een mail naar adviesteam@anbo.nl
  • Bel met nummer 0348 – 46 66 88 (bereikbaar tussen 10:00 en 15:00 uur)
  • Vul het formulier in via onderstaande knop

Wilt u hulp of advies

 

Ons laatste nieuws en voordeel in uw mailbox?

Klik op onderstaande button en meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. 

AANMELDEN

anbo-intercom

Tijdlijn over dit onderwerp