18 april 2017

Nog 3 dagen om op Nicolette Loonen te stemmen!

Als het aan ANBO en BPP ligt, wordt Nicolette Loonen (44) de nieuwe pensioenfondsbestuurder van PFZW. Want met ouders op leeftijd en vier jonge kinderen is zij zich extra bewust van het belang voor een goed pensioen voor jong en oud. ANBO en BPP (Belangenvereniging Pensioengerechtigden Pensioenfonds Zorg en Welzijn), ondersteunen haar kandidatuur voor een plaats in het bestuur van pensioenfonds PFZW. ANBO Magazine sprak met haar. 

ANBO Magzine: Waarom wilt u graag in het bestuur?

Nicolette Loonen: "Om de belangen te behartigen van alle mensen die in de zorg hebben gewerkt, van verpleegkundigen tot artsen. De zorg is een belangrijke sector en PFZW is hét pensioenfonds voor mensen uit die sector. Jarenlang hebben zij zich ingezet voor anderen. Ik wil ervoor zorgen dat zij een goed pensioen houden. Maar ik zet me ook in voor toekomstige zorgprofessionals. Ook zij moeten later aanspraak kunnen maken op een goed pensioen. Omdat pensioen voor veel mensen een ver-van-mijn-bed-show is, wil ik me richten op het begrijpelijk maken ervan. Dat ga ik doen door te zorgen voor betere communicatie. Ook vind ik duurzame investeringen belangrijk. En natuurlijk wil ik dat de financiële huishouding op orde blijft."

ANBO Magazine: Waarom moeten gepensioneerden op u stemmen?

Nicolette Loonen: "Mijn kandidatuur wordt gesteund door ANBO en BPP. Een stem op mij betekent dat er een bestuurslid komt namens deze organisaties, die een bredere blik hebben dan alleen pensioenen. Zij kijken ook naar wonen en zorg waardoor zij het complete beeld voor gepensioneerden voor ogen hebben. Daarnaast breng ik inhoudelijke pensioenkennis mee en ben ik begaan met de zorgsector. Daarom is het belangrijk dat iedere gepensioneerde die een pensioen bij PFZW heeft, zijn stem uitbrengt. Het liefst op mij natuurlijk, zodat uw belangen optimaal worden behartigd."

Lees hier en hier het hele interview in ANBO Magazine met Nicolette Loonen.

U kunt nog tot en met 21 april stemmen. Klik hier om uw stem uit te brengen.  

Naar overzicht
Inkomen