09 augustus 2017

Na zomerstop nieuwe activiteiten ANBO Lokaal Den Haag

Hoewel ANBO het vertrek van in ieder geval een deel van het Haagse vrijwilligersteam van ANBO Lokaal Den Haag betreurt, betekent dat niet dat ABNO Lokaal Den Haag stopt. Met een mix van bestaande en nieuwe vrijwilligers zullen na de zomerstop nieuwe activiteiten en ondersteuning georganiseerd worden. De leden van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam zijn inmiddels uitgenodigd voor een zomeravondborrel op 6 september, om het nieuwe seizoen af te trappen. De Haagse Granny HipHop Crew treedt dan op.

Onrust

Er ontstond afgelopen week onrust toen een deel van het vrijwilligersteam een nieuwe vereniging bleek te hebben opgericht, vóór dat er goede afspraken over een eventuele scheiding gemaakt konden worden. Het team heeft zowel aan leden als aan de ANBO-organisatie aangegeven dat zij niet langer voor ANBO actief wilden zijn. De ontstane onrust betreuren wij ten zeerste. Het team van Den Haag heeft altijd goed werk verricht, en we hadden liever gezien dat we een positievere manier uit elkaar waren gegaan. Echter, voor leden verandert er niets aan hun lidmaatschap en de activiteiten in de ANBO-locatie aan de Torenstraat worden na de zomer voortgezet.

Vragen?

Leden kunnen voor vragen bellen naar 0348 466690 of mailen naar denhaag@anbo.nl. Daar kunnen leden en geïnteresseerden ook terecht als zij zich willen aanmelden als lid of als vrijwilliger of als zij zich willen aanmelden voor de zomeravondborrel. 

Naar overzicht
Inkomen