12 april 2018

MKB-Nederland roept werkgevers op te adverteren op ANBO.nl/werkt

ANBO en Ervaren Jaren hebben belangrijke steun gekregen voor de nieuwe vacaturesite ANBO.nl/werkt. Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland, roept zijn achterban op te adverteren op het nieuwe vacatureplatform.

Ervaren mensen

"MKB-Nederland zet zich al jaren in om de positie van ervaren mensen op de arbeidsmarkt te verstevigen. Plaats vacatures ook op deze ANBO-website. En nodig ook een vijftigplusser uit als je een vacature hebt’, aldus Visser in een filmpje (zie hieronder) dat MKB-Nederland heeft gemaakt. De belangenbehartiger van bedrijven met tussen de 1 en 250 werknemers verspreidt deze oproep onder de leden van MKB-Nederland. Het midden- en kleinbedrijf geldt in Nederland al jaren als dé motor van de economie.

Fantastische steun

Fantastisch, deze steun", zegt ANBO-directeur Liane den Haan. "Sinds de lancering hebben we ontzettend veel reacties gekregen. Dat bewijst de noodzaak van een platform als dit, gericht op de ervaring die in ons land rondloopt. Zo veel werkzoekenden hebben zich inmiddels gemeld. Maar ook tientallen werkgevers komen met vacatures. Een oproep om meer banen is voor de oudere werkzoekenden een belangrijke steun in de rug."

ANBO-partner Ervaren Jaren heeft inmiddels extra personeel aangetrokken om de grote vraag en het het grote aanbod nog sneller te kunnen verwerken.

Naar overzicht
Inkomen