10 november 2021

Mantelzorgers even in het zonnetje

Krijgt u mantelzorg of kent u iemand die mantelzorg verleent? Misschien is het op deze Dag van de Mantelzorg (10 november) dan een goed idee om uw waardering eens uit te spreken! Dat kan heel eenvoudig. Met een bedankje, een klein gebaar of een kopje koffie.

Verschillende gemeenten besteden ook aandacht aan de Dag van de Mantelzorg. Zo kunnen mantelzorgers in Zoetermeer meedoen aan een pubquiz en krijgen ze een cheque voor een cultureel evenement. In Groningen brengt de stadsdichter een ode aan alle mantelzorgers. Doet u mee?

Korting

Mogelijk bent u zelf mantelzorger. Hopelijk wordt u dan vandaag in het zonnetje gezet.

ANBO wil u graag helpen om uw waardevolle taak als mantelzorger goed te kunnen blijven doen. Hier vindt u veel informatie. 

Daarnaast kunt u als ANBO-lid de Reisgids Mantelzorg met korting bestellen. Dit boek helpt u de weg te vinden in de wereld van de mantelzorg, die enorm ingewikkeld kan zijn. Meer informatie vindt u hier:

Korting op Reisgids Mantelzorg

Vanaf vandaag kunt u als mantelzorger ook de Mantelzorgtest doen, een initiatief van het ministerie van VWS. Als u de test invult, krijgt u een goed beeld van hoeveel u doet en u kunt tips en hulp op maat krijgen voor de zorg voor uw naaste.

Ons laatste nieuws en voordeel in uw mailbox?

Klik op onderstaande button en kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen. 

AANMELDEN