17 november 2017

Korting op en advies over uw zorgverzekering via het ANBO Zorgcollectief

De zorgpremie is elke maand een aanslag op uw portemonnee. Wilt u daar ook op besparen? Dat kan met het ANBO Zorgcollectief. Dat kan meer dan 100 euro zorgpremie per persoon per jaar schelen. Dit voordeel geldt ook voor inwonende partners en thuiswonende kinderen. Dus met één ANBO-lidmaatschap kan een huishouden honderden euro's per jaar besparen. Wij hebben afspraken gemaakt met dertien zorgverzekeraars.

Onafhankelijk advies

Korting is prettig, maar misschien nog wel belangrijker: ANBO geeft ook onafhankelijk
advies. Dat doen we in samenwerking met onze partner SUCSEZ. We werken al ruim tien jaar samen.

Misschien betaalt u nu zelf voor geneesmiddelen die een andere verzekeraar wel vergoedt. Is die aanvullende verzekering eigenlijk wel nodig? Vergoedt uw verzekeraar de fysiotherapie na uw geplande heupoperatie? Kunt u volgend jaar bij dezelfde zorgverleners terecht? En vergoedt uw verzekeraar die behandelingen in 2018 ook? Bij de ANBO Sucsez Zorgadvieslijn kunt u met al uw vragen terecht.

24/7

Elk jaar onderhandelen verzekeraars opnieuw over de contracten met zorgverleners. Dat u dit jaar bij
de zorgverlener van uw keuze terechtkon, wil niet zeggen dat dit volgend jaar ook lukt. U kunt dat natuurlijk zelf uitzoeken, maar u kunt ook de ANBO SUCSEZ Zorgadvieslijn bellen. Die is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 0182 30 45 00.

Persoonlijk

Gediplomeerde adviseurs geven onafhankelijk en deskundig, maar vooral: persoonlijk advies. De een betaalt nu eenmaal graag wat meer voor vrije keuze, terwijl de ander een lage premie het belangrijkst vindt. En wellicht bent u bereid om een hoger eigen risico te nemen, omdat u nog een spaarpotje achter de hand hebt. Op basis van uw persoonlijke wensen vinden de adviseurs de zorgverzekering die bij u past.

Klik voor meer informatie op (een van) de volgende links:

  1. ANBO Zorgcollectief
  2. De 12 zorgverzekeraars
  3. Bereken uw korting
  4. Veelgestelde vragen
  5. Ga naar de ANBO Zorgvergelijker
Naar overzicht
Gezondheid