23 mei 2019

Kom 29 mei samen met ANBO in actie voor een #goedpensioen

Op woensdag 29 mei houden de vakbonden FNV en CNV een actiedag voor een goed pensioen. Ook voor u! ANBO sluit zich aan bij deze actiedag: wij vinden het belangrijk dat leden hun stem kunnen laten horen voor een #GOEDPENSIOEN.

Voor behoud koopkracht

Al jaren praten werkgevers, werknemers en het kabinet over een nieuw pensioenstelsel, maar zonder resultaat. De tijd dringt, want als er niets gebeurt, moeten veel fondsen de pensioenen korten. Een slechte zaak, zeker omdat de pensioenen al tien jaar niet zijn geïndexeerd en bijna twintig procent minder waard zijn geworden. Ondertussen loopt de AOW-leeftijd te snel op en is de belofte nooit nagekomen om regelingen voor zware beroepen in te voeren. Het wordt dan ook tijd dat er iets gebeurt, zodat de koopkracht van miljoenen mensen overeind blijft.

Komt u ook?

Kom op 29 mei naar de Koekamp (het veld voor het Malieveld) in Den Haag. Daar staat ANBO met een stand (met koffie). De actie is van 11:00 – 13:00 uur (inloop vanaf 10:00 uur).

Meer info en aanmelden

Hier leest u meer informatie en kunt u zich aanmelden: https://www.anbo.nl/goedpensioen

Of klik hieronder om u direct aan te melden

Had u zich al aangemeld voor de actiedag op 18 maart jl. (die niet doorging vanwege de aanslag in Utrecht)? Dan hopen we dat we ook nu op uw komst kunnen rekenen? Meld u snel aan. Graag tot 29 mei!


Naar overzicht
Inkomen