08 december 2017

Jurriën Beerda nieuwe hoofdredacteur ANBO

Jurriën Beerda is begonnen als hoofdredacteur bij ANBO. Hij heeft de afgelopen vijf jaar al bij ons gewerkt als senior webredacteur. In zijn nieuwe functie gaat hij zich bezighouden met alle media van ANBO, waaronder het magazine, de website, de e-mailnieuwsbrieven en de social mediakanalen. De verschillende uitingen moeten elkaar veel meer gaan versterken.

"Jurriën is vijf jaar geleden bij ons in dienst getreden als senior webredacteur", aldus ANBO-bestuurder Liane den Haan. "Hij heeft ons geholpen om online nog zichtbaarder te zijn. Nu is het tijd voor de volgende stap om al onze media nog beter op elkaar af te stemmen. We zijn onlangs ook een samenwerking aangegaan met BureauVijftig. Met zijn allen gaan we ervoor zorgen dat ons ANBO Magazine nog informatiever en nóg toffer wordt!"

Beerda startte zijn carrière bij contentmarketingbureau iMediate als stagiair bij (toen nog) vakblad Muziek en Beeld. Hij is daarna in dienst getreden als redactieassistent om vervolgens de functies van redacteur en chef- en senior redacteur te vervullen. In oktober 2012 maakte hij de overstap naar ANBO. "Ik ben heel blij met deze mooie, nieuwe stap en heb enorm veel zin om de informatie en het nieuws dat wij brengen nog aantrekkelijker te maken voor onze leden. De komende maanden lijkt het allemaal nog 'business as usual', maar er wordt achter de schermen al hard gewerkt aan bijvoorbeeld een prachtige nieuwe site en een geweldig mooi nieuw magazine."

Beerda is te bereiken via/volgen op:

Op de foto van links naar rechts: ANBO-bestuurder Liane den Haan, Arjan in 't Veld van BureauVijftig en ANBO-hoofdredacteur Jurriën Beerda

Naar overzicht
Inkomen