17 mei 2019

Goed zitten voor een actief leven

[Advertorial]

We stellen u graag voor aan moeder en dochter: Els (68) en Sophie (40) uit Hilversum. Moeder en dochter hebben een hechte band en ondernemen veel samen. Samen op citytrip, een dagje winkelen of heerlijk naar de sauna. Ook zijn ze allebei gek op interieur en styling. Daarom was het ook niet verwonderlijk dat ze samen op zoek gingen naar een relaxfauteuil voor moeder Els. Inmiddels zijn zowel Els als Sophie trotse bezitters van een relaxstoel.

Op zoek naar een nieuwe relaxstoel

Els ging zes jaar geleden op zoek naar een relaxstoel voor in huis. Ze vertelt: "Mijn oude stoel zat niet meer lekker en ik vond het soms lastig om uit de stoel op te staan. Samen met mijn dochter ging ik op zoek naar een relaxstoel." Via vrienden vernam ze over de uitgebreide keuze in stoelen met allerlei functies. Het grote verschil met 'gewone' stoelen is dat relaxstoelen bekendstaan om een veelzijdigheid aan aanvullende comfortopties. Wat dacht u bijvoorbeeld van extra nekcomfort tijdens het lezen, of een elektrisch verstelbare rugleuning en voetklep? En wilt u nóg relaxter zitten? Dan zijn er ook wellnessopties mogelijk als stoelverwarming of een uitgebreide rugmassagefunctie.

De stoel die je beweegt

Inmiddels geniet Els alweer zes jaar dagelijks naar volle tevredenheid van haar relaxstoel. "Heerlijk een moment voor mezelf met een goed boek in de stoel. Hierdoor kom ik echt even tot rust. Mijn dagen zijn gevuld met vrijwilligerswerk, oppassen op de kleinkinderen en nog veel meer activiteiten. Na het zitten in mijn relaxstoel heb ik weer volop energie om van alles te ondernemen." Dochter Sophie ging mee met haar moeder met het uitzoeken van de relaxfauteuil. "In eerste instantie had ik niet verwacht zelf ook een relaxfauteuil aan te schaffen", zegt ze. "Maar na een paar keer zitten in de York* bij mijn ouders was ik overstag." Moeder Els vervolgt lachend: "Ze was niet meer uit mijn stoel te krijgen als ze bij ons was. Hoogste tijd dus om zelf op zoek te gaan naar een relaxstoel."

Stijlvolle stoel met een klassieke uitstraling

Sophie koos voor relaxstoel Tivoli*, een stijlvolle stoel met een klassieke uitstraling. "Na een drukke dag met werk, de kinderen en sport vind ik het heerlijk om in de stoel met de benen omhoog te gaan zitten." Sophie koos voor een opvallende rode kleur. Zo is de stoel een echte eyecatcher in de kamer. "Dit is het bewijs dat heerlijk zitten en een mooi design hand in hand gaan."

Zelf ervaren?

*De York en Tivoli zijn stoelen uit de collectie van Prominent. Wilt u net als Els en Sophie het comfort van een relaxstoel ervaren? U bent altijd welkom in één van onze 43 showrooms of op: www.prominent.eu

Aandacht en persoonlijk advies

"De aandacht die er voor mij was in de showroom van Prominent vond ik heel prettig", vertelt Els. "Er werd uitgebreid de tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen. Tijdens de zitanalyse is er goed gekeken welke ondersteuning mijn lichaam nodig heeft. Ook is er meegedacht hoe de stoel in mijn interieur zou passen. Dat vind ik, naast comfort, een erg belangrijk aspect. Uiteindelijk kwam ik samen met de adviseur tot de keuze voor de York-relaxfauteuil. Ideaal vind ik dat de stoel geheel op maat samen te stellen is: van kleur en materiaal tot de voet. Ook zit er een sta-op hulp in, wat nu meestal nog niet nodig is, gelukkig, maar ik vind het fijn dat dit er al wel in zit voor de toekomst. Dit zorgt ervoor dat ik heerlijk zit en dat de stoel een perfecte aanvulling is op de rest van mijn meubels."

Naar overzicht
Gezondheid