17 december 2020

Gezocht: mensen die een vragenlijst willen beantwoorden over betaaldiensten

De Nederlandsche Bank (DNB), onderzoeksbureau Conclusr en ANBO vragen u mee te doen aan een onderzoek van DNB over betaaldiensten in Nederland. Wij vinden dit onderzoek belangrijk, omdat het voor iedereen in Nederland mogelijk en makkelijk moet zijn om bijvoorbeeld te pinnen, overschrijvingen te doen of bij een bankkantoor te kunnen komen.

Het gaat in het onderzoek over de vraag hoe bereikbaar en toegankelijk deze diensten zijn voor consumenten. Wij vinden dat iedereen in Nederland goed gebruik moet kunnen maken van betaaldiensten. Het onderzoek bevat vragen over welke betaalmiddelen u gebruikt en hoe eenvoudig u dat vindt.

Hoe kunt u deelnemen?

Iedereen mag deelnemen aan het onderzoek, of u nu zelf uw bankzaken regelt of dat anderen voor u laat doen. Uiteraard is uw deelname op vrijwillige basis. Indien u deel wilt nemen, dan kunt u zich rechtstreeks bij Conclusr aanmelden. Dus niet bij ANBO. U kunt kiezen om naar Conclusr te bellen om u op te geven. U belt dan naar: 06 494 84 954. Krijgt u geen gehoor, dan wordt u teruggebeld. U kunt ook een e-mail sturen naar info@conclusr.nl. U kunt daarin aangeven of u door Conclusr gebeld wilt worden (in dat geval graag ook uw telefoonnummer vermelden) of dat u online wilt deelnemen. U krijgt snel een reactie op uw e-mail.

U kunt ook direct via internet deelnemen door te klikken op onderstaande link. Indien u dat doet, dan komt u direct in de vragenlijst terecht. U kunt de link ook in zijn geheel kopiëren en plakken in de balk van uw browser: https://conclusr.nebu.com/scripts/dubinterviewer.dll/frames?Quest=220030C

U blijft anoniem

Conclusr voert dit onderzoek uit en is volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wettelijk verplicht om alle gegevens strikt vertrouwelijk te behandelen. Dat betekent dat niemand toegang krijgt tot uw persoonsgegevens. Uw antwoorden worden anoniem
verwerkt.

Andere vragen?

Heeft u andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@conclusr.nl en de onderzoekers komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. U kunt ook bellen naar 06 494 84 954.

Eigen onderzoek

ANBO heeft onlangs ook zelf onderzoek uitgevoerd over betaalmiddelen. Begin januari komen we daar mee naar buiten. Daarnaast staan we in het eerste magazine van volgend jaar, dat verschijnt op dinsdag 26 januari, uitgebreid stil bij betaalmiddelen. 
 

ANBO | Gezocht: mensen die een vragenlijst willen beantwoorden over betaaldiensten