03 januari 2022

Fris begin van nieuwe jaar: nieuw logo én nieuwe site

Heeft u het al gezien? Onze website is vernieuwd! Een nieuw jaar, een nieuw begin voor ANBO. Wij denken dat u op de aangepaste site nóg makkelijker kunt vinden wat u zoekt.

Maar laten we beginnen bij iets waar wij als ANBO-team best wel trots op zijn: ons nieuwe logo. Ook die staat vanaf nu prominent op de site. Met het logo laten we zien dat we willen verbinden, continu met u in gesprek willen zijn en dat u als lid centraal staat. ANBO is uw bondgenoot voor een lang en gelukkig leven.

ANBO nieuwe logo 2022
Click outside of the modal to close it

Standpunten ANBO

Verder zijn de standpunten van ANBO nu makkelijker te vinden. Over elk belangrijk thema – die we speerpunten hebben genoemd – kunt u lezen hoe ANBO hierover denkt. De pagina’s vindt u hier:

ANBO Standpunt pensioen
Click outside of the modal to close it

Hulp bij u thuis

In het hoofdmenu vindt u nu ook direct een link naar ‘hulp bij u thuis’. Hier vindt u een overzicht van onze vrijwilligers en wat zij voor u als lid kunnen betekenen.

ANBO Adviesteam

Zoals u al langer van ons gewend bent, staat ANBO haar leden bij met advies. Via onze vrijwilligers, maar ook telefonisch of online. Vanaf nu doen we dat onder een nieuwe naam: het ANBO Adviesteam.   

ANBO Adviesteam - wij helpen u graag!
Click outside of the modal to close it

ANBO Trefpunt

In het menu bovenaan ziet u ook een link naar ‘Ontmoet elkaar’. Als u hierop klikt, leest u een korte uitleg en een link naar ANBO Trefpunt. Dat is ons nieuwe digitale ontmoetingsplatform, exclusief voor leden. Op ANBO Trefpunt kunt u in contact komen met andere leden in uw omgeving, met wie u interesses deelt of met wie u activiteiten kunt ondernemen. Een mooie manier om verbinding te zoeken!

ANBO Trefpunt - op de computer en op mobiel
Click outside of the modal to close it

Wij zijn benieuwd wat u van het nieuwe logo en de veranderingen op de site vindt en hopen dat het nog makkelijker wordt om de informatie te vinden die u zoekt. U kunt uw reactie sturen naar communicatie@anbo.nl.

Ons laatste nieuws en voordeel in uw mailbox?

Klik op onderstaande button en kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen. 

AANMELDEN

Naar overzicht
Fris begin van nieuwe jaar: nieuw logo én nieuwe site