15 december 2022

Bijpraatsessie over laatste pensioenontwikkelingen

De ANBO Pensioengroep is weer bij elkaar geweest. Tijdens een goede bijeenkomst is iedereen bijgepraat over de laatste pensioenontwikkelingen.

De ANBO Pensioengroep fungeert als een soort klankbordgroep voor de pensioenexperts van ANBO. Tijdens de bijeenkomst horen ze welke ideeën en opvattingen er leven. Zo kan ANBO nog beter voor uw belangen opkomen.

In de groep zitten gepensioneerden die namens ANBO actief zijn in verschillende pensioenfondsen, bijvoorbeeld in het bestuur of in het Verantwoordingsorgaan. Daarnaast zitten er ‘gewone’ ANBO-leden bij die geïnteresseerd zijn in pensioen en uiteraard de pensioendeskundigen van ANBO zelf.

Prominente deskundige

De Pensioengroep komt twee keer per jaar bijeen. Daarbij wordt telkens een prominente deskundige uit het pensioenveld uitgenodigd om een inleiding te houden. Gisteren was dit Steven Jongbloed van het grootste pensioenfonds van Nederland, het ABP.

Belangrijk onderwerp van gesprek was de discussie over het nieuwe pensioenstelsel. De Tweede Kamer stemt hoogstwaarschijnlijk volgende week – nog net voor het kerstreces – over het wetsvoorstel voor dat nieuwe stelsel.

Ons laatste nieuws en voordeel in uw mailbox?

Klik op onderstaande button en kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen. 

AANMELDEN

Bijpraatsessie over laatste pensioenontwikkelingen