8 april 2022

ANBO Trefpunt genomineerd voor Dutch Interactive Award

Ons digitale ontmoetingsplatform ANBO Trefpunt maakt kans op een Dutch Interactive Award. De awards worden uitgereikt aan partijen die het beste interactieve online werk hebben afgeleverd. Dat gebeurt op donderdag 2 juni in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Daarvoor moeten alle genomineerden hun werk presenteren voor vakjury’s.

Het begin dit jaar geïntroduceerde Trefpunt is ontstaan na onderzoek onder onze leden. Daaruit blijkt dat leden behoefte hebben aan direct contact en elkaar in het echt ontmoeten. Leden kunnen via het platform bijvoorbeeld afspreken om te gaan wandelen, fietsen, koken, een leesclub starten, iemand een vraag te stellen of ideeën uit te wisselen.

Inmiddels zijn er al ruim 1100 leden actief op Trefpunt. Wie nieuw is op het platform kan rekenen op hulp van ‘ANBO hosts’ Ben Oostdam, Ben Dijkman en Pieter van Veen. Zij heten nieuwe gebruikers welkom en kunnen ze waar nodig op weg helpen.

Ook op Trefpunt?

ANBO Trefpunt is exclusief voor ANBO-leden.  Om een profiel aan te maken kunt u met uw Mijn ANBO-wachtwoord inloggen op: www.anbotrefpunt.nl

Heeft u uw Mijn ANBO-account nog niet geactiveerd? Dat kan via www.anbo.nl/mijn-anbo-activeren

Meer informatie over Trefpunt vindt u hier.

Bent u nog geen lid? Word dan nu lid van ANBO en krijg direct toegang tot ANBO Trefpunt. 

WORD LID VAN ANBO

Trefpunt is, net als onze website, ontwikkeld in samenwerking met communicatiebureau Nilsson. De Dutch Interactive Awards worden sinds 2010 jaarlijks uitgereikt door Emerce, samen met Dutch Digital Agencies.

Bekijk hier alle genomineerden

Naar overzicht
Nominatie ANBO Trefpunt